Închide meniul
VIDEO

Un cameraman a suferit o accidentare de coşmar! A fost pus la pământ de doi rugbişti şi s-a ales cu o fractură de platou tibial. Imagini greu de privit

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2022, 20:19

Un cameraman a suferit o accidentare de coşmar! A fost pus la pământ de doi rugbişti şi s-a ales cu o fractură de platou tibial. Imagini greu de privit

Accidentare gravă suferită de un cameraman

Captură Canal +

  • Cameramanul, făcut K.O. de doi rugbişti
  • Incident greu de urmărit în Union Bordeaux Begles – Biarritz

În minutul 76 al meciului de la Bordeaux, italianul Federico Mori (UBB) a reuşit in extremis un eseu la colţul terenului, el culcând balonul în terenul de ţintă al oaspeţilor deşi fusese placat de francezul Barnabe Couilloud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentare teribilă suferită de un cameraman

Însă impulsul tandemului format din cei doi sportivi a fost prea mare pentru cameramanul postului Canal+, care s-a aflat prea aproape de colţul terenului şi care a fost doborât la pământ în cadrul fazei de joc, cu tot cu camera pe care o ţinea pe umăr, anunţă news.ro.

Arbitrul a sesizat destul de repede gravitatea situaţiei şi a cerut intervenţia rapidă a echipei medicale. Cameramanul a fost scos cu targa de pe teren în aplauzele numerosului public şi transportat la spital, unde medicii au constat o fractură de tibie suferită de acesta.

Reclamă

Cameramanul nostru a suferit o fractură de platou tibial şi va fi imobilizat şase săptămâni„, a scris pe Twitter jurnalista Isabelle Ithurburu de la postul TV.

UBB s-a impus cu scorul de 30-27 în meciul de duminică.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
România - Portugalia 24-49, în Rugby Europe Championship 2024
Alte sporturi • 17 feb., 19:09
România – Portugalia 24-49. „Stejarii” au suferit un eşec drastic în Rugby Europe Championship 2024
Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf
Alte sporturi • 31 ian., 18:23
Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf: „E strigător la cer! Nu ne permitem”
Argentina - Anglia LIVE SCORE
Alte sporturi • 27 oct., 23:45
Argentina – Anglia 23-26. Englezii au obţinut bronzul mondial după o Finală Mică dramatică!
Naţionala de rugby a României s-a întors în ţară după Cupa Mondială
Alte sporturi • 10 oct., 21:41
Naţionala de rugby a României s-a întors în ţară după Cupa Mondială. Mihai Macovei: „Am rămas dezamăgit de atitudinea noastră”
România joacă cu Irlanda la Cupa Mondială de rugby
Alte sporturi • 8 sept., 16:41
România joacă cu Irlanda la Cupa Mondială de rugby. Selecționerul a anunțat echipa