Închide meniul

Un concurent la maratonul de la Londra a murit: „Era un alergător experimentat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 16:59

Reclamă
Un concurent la maratonul de la Londra a murit: Era un alergător experimentat!”

Un concurent la maratonul de la Londra a murit

Maratonul de la Londra / Profimedia

Un concurent la maratonul de la Londra a murit! Acesta încheiase maratonul duminică, în două ore, 53 de minute şi 26 de secunde, însă, în timp ce se îndrepta spre casă, a decedat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steve Shanks este numele bărbatului decedat și avea 45 de ani.

Un concurent la maratonul de la Londra a murit

Organizatorii maratonului de la Londra au anunţat, miercuri, că un participant la cursa de săptămâna trecută a murit după ce a concurat, în drum spre casă.

„Steve Shanks a murit când călătorea spre casă, duminică, 23 aprilie, după ce a participat la maratonul de la Londra. Steve, care avea 45 de ani şi locuia în Bingham, Nottingham, era un alergător experimentat, care a participat la multe curse de maraton şi a încheiat duminică maratonul în două ore, 53 de minute şi 26 de secunde”, se arată în comunicatul emis de organizatori.

Cauza morţii bărbatului va fi stabilită după autopsie.

Reclamă

Kelvin Kiptum a câștigat maratonul de la Londra

Sportivul kenyan Kelvin Kiptum a câştigat, duminică, Maratonul de la Londra, cu al doilea cel mai bun timp din istorie, cu 2 ore, 1 minut şi 25 de secunde, la 16 secunde de recordul mondial al lui Eliud Kipchoge.

Kiptum, care devenise al treilea cel mai bun alergător din lume la primul său maraton, la Valencia în decembrie, a fost urmat de compatriotul său Geoffrey Kamworor şi de etiopianul Tamirat Tola, campion mondial al disciplinei.

Eliud Kipchoge nu a participat la cursă, el fiind cel care a dat startul.

Reclamă 4 / 0/3

La feminin s-a impus dubla campioană olimpică de la Tokyo (5.000 m şi 10.000 m), Sifan Hassan, din Ţările de Jos, care a trecut la sprint de etiopianca Alemu Megertu şi kenyanca Peres Jepchirchir.

La cursă au participat peste 47.000 de alergători.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și