Închide meniul

Un fost jucător al lui Mircea Lucescu, gest de milioane în plin război. Ajutor uriaş pentru armata ucraineană: „Drona şi vestele antiglonţ sunt deja la dispoziţia militarilor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 18:17

Un fost jucător al lui Mircea Lucescu, gest de milioane în plin război. Ajutor uriaş pentru armata ucraineană: „Drona şi vestele antiglonţ sunt deja la dispoziţia militarilor!

Benjamin Verbic a sărit în ajutorul militarilor ucraineni

Profimediaimages

Slovenul s-a oferit iniţial să doneze sume importante de bani, dar s-a răzgândit şi a cumpărat o dronă care să-i ajute pe ucraineni să se apere în faţa ruşilor. A achiziţionat şi veste antiglonţ, medicamente şi garouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benjamin Verbic, donaţie uriaşă pentru armata din Ucraina. Anunţul făcut fostul jucător al lui Mircea Lucescu

Când a început războiul, am vrut să ajut financiar armata ucraineană, dar unchiul iubitei mele a sugerat că armata ucraineană are mai mare nevoie de o dronă cu termoviziune, veste, medicamente și garouri pentru a opri sângerarea. Am decis să găsesc aceste lucruri în UE.

Nu a fost ușor, dar împreună cu prietenii mei am reușit să cumpărăm tot ce ne trebuia și să trimitem în Ucraina. Astăzi, drona, vestele antiglonţ și medicamentele sunt deja în Ucraina, la dispoziția militarilor din armata ucraineană„, a declarat Benjamin Verbic, potrivit sport.ua.

Verbic a jucat, în acest sezon, în 9 meciuri din campionat şi a înscris 2 goluri. A bifat trei prezenţe şi în UEFA Champions League. 4 milioane de euro a plătit Dinamo Kiev, în 2018, pentru a-l transfera de la FC Copenhaga.

Mircea Lucescu a dat de pământ cu Vladimir Putin

Mircea Lucescu a dat de pământ cu Vladimir Putin, președintele Rusiei care a declanşat războiul în Ucraina. ”Il Luce” a tras un semnal de alarmă și îndeamnă întreaga lume să sprijine poporul ucrainean.

Reclamă

Ceea ce se întâmplă în Ucraina este o poveste de crimă. Putin este un criminal! Acest război este barbar. Vedem copii și femei murind. Spitale și clădiri civile sunt bombardate. Este de neimaginat ce se întâmplă.

Întreaga lume trebuie să sprijine acum Ucraina! Repet: Putin este un criminal, iar ceea ce se întâmplă în Ucraina depășește chiar și cele mai proaste imaginații. Am plecat în România, dar încă încerc să ajut în diverse moduri, inclusiv pe fotbaliștii mei cu care sunt în contact.

Mircea Lucescu: „Nu mi-aș fi imaginat niciodată că Kievul și alte orașe ucrainene vor fi bombardate”

Nu, în mod absolut nu mă așteptam la asta. Adică, s-ar fi putut presupune că se va întâmpla ceva, dar mai degrabă în regiunile Donețk și Lugansk… Nu mi-aș fi imaginat niciodată că Kievul și alte orașe ucrainene vor fi bombardate, iar unele chiar distruse.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea spun că totul este barbar. Îmi amintesc de anii de muncă de la Șahtior. Aveam multe naționalități acolo, desigur, inclusiv ruși și ucraineni. Nu am avut nicio problemă. Am lucrat împreună la club și acești jucători au fost prieteni chiar și în afara terenului. Și acum asistăm la lucruri atât de nebunești. E greu de acceptat”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sportowefakty.wp.pl.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și