Închide meniul

Un fost jucător de la Barcelona a murit la 27 de ani! Un nou doliu în fotbal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 10:16 / Actualizat: 15 mai 2022, 15:37

Un fost jucător de la Barcelona a murit la 27 de ani! Un nou doliu în fotbal

Maximiliano Rolon a murit la 27 de ani

Maximiliano Rolon, într-un meci pentru Barcelona / Twitter Barcelona

Un fost jucător de la Barcelona a murit la 27 de ani. Fotbalistul argentinian Maximiliano Rolón, crescut la clubul catalan, și-a pierdut viața, sâmbătă, într-un accident rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rolon a evoluat la academia celor de la Barcelona în perioada 2010-2016. Clubul catalan a anunțat decesul său printr-o postare pe Twitter.

Un fost jucător de la Barcelona a murit la 27 de ani

„Suntem consternați de moartea lui Maxi Rolón (1995), un fotbalist de bază la academia Barcelonei între 2010 și 2016. Ne exprimăm cele mai profunde condoleanțe și tot sprijinul familiei sale. Odihnește-te în pace”, se arată în comunicatul Barcelonei.

Potrivit Diario Olé, accidentul, cercetat în acest moment de polițiști, s-a petrecut pe Drumul Național 33, în localitatea Pujato. Rolon circula spre Rosario și, în urma impactului, a murit și unul dintre frații săi, Leonardo.

Reclamă

Rolón, care a câștigat aurul la Campionatul Sud-American Under 20 în 2015, a fost crescut la Barcelona, dar nu a apucat să joace pentru echipa mare a catalanilor.

După plecarea din Spania, jucătorul argentinian a trecut pe la Santos, în Brazilia, Arsenal de Sarandí și Coquimbo, în Chile, Al-Diwaniya, în Irak, și Fuerza Amarilla, în Ecuador.

Freddy Rincon a murit într-un accident rutier

Luna trecută,  Fostul jucător de la Real Madrid, Freddy Rincon, a murit tot din cauza unui accident rutier. Columbianul avea 55 de ani. Maşina în care se afla a fost izbită cu violenţă de un autobuz. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au şocat o lume întreagă.

Reclamă 4 / 0/3

Medicii au încercat să îi salveze viaţa, dar rănile suferite de fostul fotbalist erau severe. Decesul lui Rincon a fost confirmat de clinica în care a fost internat, transmite marca.com. Acesta a încetat din viaţă pe 13 aprilie, la două zile după ce a fost dus de urgenţă la spital.

Rincon a suferit o moarte cerebrală. Medicii care l-au tratat au anunţat că organismul lui Freddy nu a mai rezistat. Fostul fotbalist suferise un traumatism cranian sever.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și