Închide meniul
Foto

Un fost milionar celebru de la noi, apel disperat la Gigi Becali! Îi cere banii pe un teren: „Vreau ce mi se cuvine”

Reclamă

Publicat: 15 noiembrie 2023, 18:42

Un fost milionar celebru de la noi, apel disperat la Gigi Becali! Îi cere banii pe un teren: „Vreau ce mi se cuvine”

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi vrea să scoată un jucător de naţională din echipă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Un fost milionar celebru de la noi a făcut apel disperat la Gigi Becali! Ion Pârnică, zis „Oneaţă”, fost milionar în trecut, a ajuns într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar şi i-a cerut acum banii pe un teren lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oneaţă” susţine că Gigi Becali a intervenit în acest caz ca intermediar şi că terenul ar fi ajuns la Nicolae Dumitru, zis „Niro”, care este naşul lui Ion Pârnică.

Un fost milionar celebru de la noi, apel disperat la Gigi Becali!

Terenul respectiv ar fi situat în zona Cotroceni din Capitală şi Ion Pârnică susţine că a plătit pentru el 500.000 de euro. „Oneaţă” a ajuns la sapă de lemn din pricina patimii pentru jocurile de noroc. Ceea ce l-a ridicat avea să îl doboare mai târziu.

În 1996 am luat un teren în zona Cotroceni. Am fost cuplat cu un băiat, Charlie. După un timp, l-am dat la o parte și a cumpărat părțile nașul meu. Terenul era pe concesiune, zece ani. Apoi nașul meu a zis să-l trec pe tot pe numele lui, că e mai bine așa. L-am trecut, acolo era restaurantul ‘Doi Tigri’, după aceea l-a transformat în ‘Blue Jeans’. După alți ani, a făcut supermarket. Eu nu am zis nimic niciodată. Mai acum câțiva ani, trei, parcă doi am văzut că se construia acolo.

Am apelat la Gigi Becali: ‘băi Gigi, ești prieten cu nașul și cu mine’. Mi-a zis Gigi că ‘lasă, că vorbim’. M-a chemat, mi-a dat niște bani și mi-a zis: ‘mai așteaptă, că s-a pierdut terenul, o să mai primești niște bani’. Am luat 15-20 de mii de euro, nu mai țin minte și mai urma să-mi mai dea. Pe mine acel teren m-a costat 500.000 de euro.

Reclamă

„Îl sun pe Gigi şi nu-mi mai răspunde”

Și de atunci și până acum îl sun pe Gigi și nu-mi mai răspunde, nici el, nici nașul. Eu îi știu de oameni de cuvânt pe amândoi. Mai ales pe Gigi, pe care îl știu că e cu biserica. Nu poate să-și încalce cuvântul. Îl rog mult de tot să-si respecte cuvântul. Îmi pare rău că am ajuns în situația asta, să apelez în presă. Îmi cer scuze și de la Gigi Becali și de la nașul meu. Dar vreau doar ce mi se cuvine.

Trebuie să-mi dea banii. Cât au apreciat el (n.r. Gigi Becali) și nașul. Eu nu mint, pot aduce și documente pe respectivul teren. Rămâne la aprecierea lor cât mai trebuie să-mi dea. Banii pe care mi i-a dat Gigi Becali i-a luat înapoi de la nașul meu. Cât vor ei să-mi dea, las la aprecierea lor. De asta îl și rog pe Gigi Becali, că știu că e om de cuvânt. Îl rog mult pe Gigi Becali să-și onoreze promisiunea”, a spus Ion Pârnică pentru cancan.ro.

Sorin Constantinescu: „Dacă Oneață avea educație financiară, era miliardar acum”

Sorin Constantinescu, zis „Regele cazinourilor”, a susţinut că „Oneaţă” ar fi putut fi miliardar acum dacă avea educaţie financiară. Din păcate pentru el, Ion Pârnică a ajuns, la un moment dat, să îşi amaneteze cavoul părinţilor. În cele din urmă l-a recuperat, plătind 11.000 de euro, după cum dezvăluia pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Eram mai tare ca prietenii mei, ca nașul Niro și ca Becali. Ei au știut, le-a dat Dumnezeu puțin noroc, au investit. Eu am investit în lăutari! Când îți bați joc de bani și ei își bat joc de tine și te-ai nenorocit. Mi-am bătut mult joc de bani, dacă eram la o petrecere undeva, numai ăia care păzeau parcările primeau de la mine o sută de dolari, își dai seama? Nu mai spunem de lăutari”, declara Ion Pârnică pentru podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

Gigi Becali a fost implicat recent într-un accident rutier

Gigi Becali a fost, recent, implicat într-un accident rutier. Milionarul din Pipera, care deţine clubul de fotbal FCSB, a ajuns cu bolidul său Rolls Royce, de 500.000 de euro, în şanţ.

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a declarat Gigi Becali la România TV.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și