Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ: „Eu eram la volan, nu Luţu”! Ce a putut face celălalt şofer

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 14:11

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ: „Eu eram la volan, nu Luţu! Ce a putut face celălalt şofer

Gigi Becali, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ

Gigi Becali şi super-bolidul Rolls, avariat serios / colaj Twitter, AS.ro

Gigi Becali a oferit prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ. Milionarul a precizat că el se afla la volan, şi nu Ionuţ Luţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că nu a păţit nimic şi că l-a chemat pe Ionuţ Luţu ulterior să ia maşina.

Gigi Becali, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ: „Eu eram la volan, nu Luţu”! Ce a putut face celălalt şofer

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Reclamă

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Imagini incredibile cu maşina de 500.000 a lui Gigi Becali după ce a fost implicată într-un accident rutier!

Super-bolidul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali a fost avariat serios după un accident rutier în care a fost implicat chiar Gigi Becali! Iniţial s-a crezut că Ionuţ Luţu s-a aflat la volan, dar Becali a intrat la TV şi a dezvăluit că el conducea. (IMAGINI CU MAŞINA ÎN GALERIA FOTO)

Poliţia a venit la locul accidentului după incidentul rutier, fiind chemată printr-un apel dat de pe telefonul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul lunii septembrie a acestui an, Gigi Becali a fost implicat într-un alt accident rutier. Becali a avut o reacţie surprinzătoare după acel incident rutier, susţinând că nu a simţit niciun impact.

Gigi Becali declara că nu va face nici înţelegere amiabilă cu femeia care l-a lovit din spate, în trafic. Acesta a negat că s-ar fi produs vreo atingere, însă imaginile surprinse de martori spun cu totul altceva.

Latifundiarul din Pipera a precizat că aştepta la stop în momentul în care s-a întâmplat totul şi a mai declarat că bolidul său de lux nu a suferit nicio zgârietură.

„Maşina nu avea nimic”

„Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic.

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu?

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a declarat Gigi Becali, conform antena3.ro.

Gigi Becali a apărut desculţ într-o benzinărie din România

Gigi Becali a apărut desculţ într-o benzinărie din România şi a avut o apariţie uluitoare. Patronul de la FCSB a apărut desculţ într-o benzinărie din România, iar imaginea a devenit virală.

Reclamă

Gigi Becali continuă să surprindă la fiecare apariţie publică. Patronul de la FCSB a apărut într-o fotografie pe Tik Tok fără încălţăminte într-o benzinărie. Patronul de la FCSB s-a dat jos din maşină pentru a face o fotografie cu un fan.

Imaginea cu patronul de la FCSB desculţ a devenit virală într-un timp scurt şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și