Închide meniul

Un jucător din Serie A a fost jefuit în propria casă! Dezvăluiri șocante. „Ne-a imobilizat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 decembrie 2021, 13:39

Un jucător din Serie A a fost jefuit în propria casă! Dezvăluiri șocante. „Ne-a imobilizat!

Adam Ounas a fost jefuit în propria casă!

Profimedia

Potrivit corriere.it, Ounas s-a dus la locuinţa sa din cartierul Posillipo după antrenamentul de sâmbătă dimineaţă, pentru a-şi lua câteva lucruri înaintea plecării către Milano. Însă doi hoţi pe scuter îl aşteptau pe fotbalist, l-au urmărit până în garajul casei, l-au imobilizat şi l-au forţat să le dea banii şi bijuteriile. Printre bijuteriile luate de hoţi se afla şi un lănţişor de aur în valoare de 5.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adam Ounas, de la Napoli, jefuit în propria casă

„M-am speriat. Hoțul ne-a imobilizat în garaj pentru cateva minute. I-am înmânat tot ce aveam: ceas, colier, inel și bani. A deschis portbagajul și a luat și o geantă. După ce a luat totul, a fugit.

La început am crezut că este unul dintre numeroșii fani care vin adesea în acasă la mine să-mi ceară tricouri, fotografii și autografe. Acum sunt calm și vreau doar să mă grăbesc și să plec cu restul colegilor mei pentru că avem un meci decisiv și vreau doar să mă gândesc la asta”, a spus Adam Ounas, citat de Goal Italia.

Este al doilea astfel de incident semnalat într-un interval de 48 de ore, după ce fostul fotbalist Antonio Di Natale a fost jefuit de cel puţin cinci bărbaţi înarmaţi care au pătruns în casa sa din Empoli, informează news.ro.

Echipa Napoli întâlneşte duminică, în deplasare, de la ora 21.45, formaţia AC Milan, în etapa a 18-a din campionatul Italiei. Ounas face parte din lotul deplasat la Milano.

Reclamă

Nicolas Otamendi, sugramat

Presa portugheză a scris că Nicolas Otamendi a fost victima unui jaf teribil, chiar la vila sa din Lisabona. Hoții au intrat cu forța și l-au săltat pe fotbalistul argentinian, scrie Correi da Manha.

Potrivit sursei citate, patru bărbați au intrat în casa lui Nicolas Otamendi și l-au imobilizat pe fotbalistul celor de la Benfica. Atacatorii i-au pus o curea în jurul gâtului.

Ulterior, hoții l-au târât pe bietul fotbalist în camera unde s-au refugiat soția și fiul acestuia, îngroziți de frică. Atacatorii au furat toți banii pe care i-au găsit în casă și au plecat și cu mai multe ceasuri valoroase.

Reclamă 4 / 0/3

Poliția portugheză a deschis o anchetă în acest caz și încearcă să-i găsească pe cei patru atacatori. După teribilul incident, Otamendi și-a angajat paznici de securitate care să-i păzească casa.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și