Închide meniul
Foto

Un nou scandal amoros! Al doilea star din naţionala Braziliei care duce o viaţă dublă. Iubita sa oficială s-a sărutat cu 3 bărbaţi într-o seară

Reclamă

Publicat: 8 decembrie 2022, 16:23

Un nou scandal amoros! Al doilea star din naţionala Braziliei care duce o viaţă dublă. Este vorba de Eder Militao, cel care este acuzat de partenera oficială că a reluat relaţia cu fosta iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Antony, Eder Militao are o viaţă personală agitată. După ce Karolina Lima, cea cu care are şi un copil, a fost surprinsă în timp ce s-a sărutat cu 3 bărbaţi diferiţi într-o singură seară, Eder Militao ar fi reluat legătură cu Tiffany Alvares, cea cu are a avut o relaţie în 2019.

Un nou scandal amoros! Al doilea star din naţionala Braziliei care duce o viaţă dublă

De altfel, Karolina Lima l-a acuzat pe Eder Militao că a înşelat-o în timp ce aceasta era însărcinată.

De fapt, dorul dintre cei doi a fost atât de mare încât s-au întâlnit când eu încă eram cu el şi eram şi însărcinată. E o nebunie. … Tatăl anului. Cel mai frumos lucru, se merită unul pe altul. Suflete pereche„, a scris Karolina Lima pe reţelele de socializare în momentul în care Eder Militao ar fi reluat legătura cu fosta sa iubită.

Scandal amoros de proporţii! Un star din naţionala Braziliei are relaţii cu 3 femei în acelaşi timp

Scandal amoros de proporţii! Un star din naţionala Braziliei are relaţii cu 3 femei în acelaşi timp. Una dintre amante a fost chemată în Qatar. Este vorba de Antony, starul pe care Manchester United a plătit 95 de milioane de euro. Acesta şi-a lăsat iubita oficială la Manchester pe timpul Mondialului din Qatar, iar una dintre amante se află la Londra.

Reclamă

De parcă nu era de ajuns, Antony a chemat a doua amantă în Qatar, acolo unde se află cu naţionala Braziliei, scrie presa din Brazilia. Relaţia oficială a lui Antony este cu Rosilene Xavier, cea care i-a dăruit un băieţel. Starul lui Manchester United şi-a reluat relaţia cu DJ Gabi Cavallin, pe care a lăsat-o la Londra.

Ultima cucerire a starului de la United este Ingrid Lana. Acesta din urmă este căsătorită şi a ajuns în Qatar pentru a-i ţine companie starului brazilian.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un nou scandal amoros
  • Al doilea star din naţionala Braziliei care duce o viaţă dublă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul serii în Liga Portugal. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și