Închide meniul
VIDEO

Un puşti de 13 ani i-a făcut cea mai tare sculptură lui Cristiano Ronaldo! Imaginile care au făcut înconjurul internetului

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 15:52

Reclamă
Un puşti de 13 ani i-a făcut cea mai tare sculptură lui Cristiano Ronaldo! Imaginile care au făcut înconjurul internetului

Josue Benjamín Figueroa a impresionat pe toată lumea

Un puşti de 13 ani i-a făcut cea mai tare sculptură lui Cristiano Ronaldo / Cabine Desportiva

Un puşti de 13 ani i-a făcut cea mai tare sculptură lui Cristiano Ronaldo. Josue Benjamin Figueroa din Venezuela este numele copilului care a impresionat pe toată lumea. Acesta visează ca imaginile să ajungă la idolul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Josue este unul dintre cei mai mari fani ai lui Cristiano Ronaldo. În semn de recunoştinţă, puştiul i-a creat bustul superstarului lusitan.

Un puşti de 13 ani i-a făcut cea mai tare sculptură lui Cristiano Ronaldo

Imaginile au devenit virale, iar tânărul îşi doreşte ca lucrarea sa să ajungă la idolul său, potrivit ge.globo.com.

Nu este prima oară când lui Cristiano Ronaldo i se face o sculptură. În 2017, CR7 s-a ales cu o lucrare care a devenit virală. Lucrarea nu a fost pe placul superstarului lusitan, astfel că a fost refăcută. Costurile s-au ridicat la 100.000 de euro.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a început negocierile cu altă echipă

CR7 ar fi început deja negocierile cu Inter Miami, clubul patronat de bunul său prieten, David Beckham. Jucătorul cu 5 Baloane de Aur a prins puține minute la United.

Astfel, potrivit cotidianului AS, Ronaldo este hotărât să plece de la Manchester United încă din iarnă, când va intra în ultimele 6 luni de contract și va putea negocia liber cu alte cluburi. Cristiano se gândește serios să părăsească Europa și să joace în Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

David Beckham îl așteaptă cu brațele deschise în MLS, la Inter Miami. Fostul internațional englez își dorește să aducă la echipă un superstar, iar Cristiano Ronaldo este principala variantă.

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a fost exclus din lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacţie, după ce a fost scos din lotul lui Manchester United. Starul lusitan este gata să lupte pentru un loc de titular în echipa lui Erik ten Hag, şi nu ia în calcul o plecare de pe Old Trafford.

Totodată, Ronaldo a mai dezvăluit că încearcă să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă, şi că va da totul pentru a reveni alături de coechipierii săi cât mai repede.

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat.

Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată ‘căldura’ de moment scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și