Închide meniul

Un tricou al lui Cristiano Ronaldo, scos la licitaţie. Banii ajung la turcii afectaţi de cutremurul devastator. Ce a transmis starul portughez

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 20:31

Un tricou al lui Cristiano Ronaldo, scos la licitaţie. Banii ajung la turcii afectaţi de cutremurul devastator. Ce a transmis starul portughez

Un tricou al lui Cristiano Ronaldo, scos la licitaţie pentru a ajuta turcii afectaţi de cutremur

Cristiano Ronaldo şi Demiral au fost adversari la echipa naţională / Profimediaimages

Un tricou al lui Cristiano Ronaldo a fost scos la licitaţie de un fost coechipier al starului portughez. Este vorba chiar de turcul Merih Demiral, cel care a jucat alături de CR7 la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Merih Demiral a vorbit cu Cristiano la o zi după dezastrul provocat de cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter. Peste 6000 de persoane şi-au pierdut viaţa în Turcia şi Siria, conform ultimului bilanţ.

Un tricou al lui Cristiano Ronaldo a fost scos la licitaţie

Tocmai am vorbit cu Cristiano. Mi-a spus că este foarte trist din cauza a ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Vom scoate la licitaţie un tricou semnat de Ronaldo pe care îl am în colecţia personală.

Toate încasările din urma licitaţiei vor fi folosite pentru a-i ajuta pe cei afectaţi din zona cutremurului„, a fost mesajul lui Merih Demiral postat pe reţelele sociale.

Reclamă

Cel puţin 6.326 de persoane din Turcia şi Siria au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a lovit luni regiunea, potrivit celor mai recente bilanţuri, citate de CNN. Sub dărâmături şi-a pierdut viaţa şi fostul portar al lui Marius Şumudică de la Malatyaspor, Ahmet Eyup Turkaslan.

Ahmet Eyup Turkaslan fusese transferat de Malatyaspor în vara lui 2021 şi a fost antrenat de Marius Şumudică. Cu ochii în lacrimi, actualul tehnician al lui Al-Raed şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a exprima prin ce trece.

Nu există cuvinte… un băiat extraordinar. Culmea, un băiat care era din Gaziantep. Unde eu antrenasem. Îl întâlnesc la Malatyaspor şi ultimele clipe din viaţă le are la Malatya. Este incredibil ce se poate întâmpla. Cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu să-l odihnească. Dar e ceva… e un dezastru inimaginabil. Nu pot să-mi explic, nu-mi găsesc cuvintele şi durerea este foarte mare. Mai ales că mi-l aduc aminte foarte bine. Îl puneam să îmi aducă baclava de la Gaziantep.

Reclamă 4 / 0/3

Durere mare, atât în sufletul meu, cât şi al staff-ului. Eu în staff am şi un antrenor secund turc. Suntem şocaţi de tot ceea ce s-a întâmplat şi urmărim, ne uităm pe laptopuri pe canalele din Turcia şi suntem şocaţi. Revedem locuri pe unde noi ne plimbam, pe unde noi mergeam şi străzile sunt crăpate. Sunt clădiri căzute. Chiar locurile pe unde noi ne plimbam.

Dumnezeu m-a avut în pază, a avut grijă de mine şi iată că m-a ferit şi nu am fost în aceste momente acolo. Poate avea loc o tragedie. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi condoleanţe familiei„, a declarat Marius Şumudică pentru AntenaSport.

Christian Atsu, găsit în viaţă sub dărâmăturile din Turcia

Christian Atsu a fost găsit în viaţă sub dărâmăturile din Turcia! Fostul jucător de la Chelsea a supravieţuit miraculos cutremurului devastator, care a făcut peste 4000 de victime.

Un jurnalist turc a anunţat faptul Christian Atsu a fost găsit în viaţă, după ce a fost dat dispărut ca urmarea a cutremurului devastator din Turcia.

Acesta a afirmat că jucătorul este în stare bună, după ce se afla la etajul 9 al unei clădiri care s-a prăbuşit în urma cutremurului devastator de luni dimineaţă.

Luni seară, cotidianul portughez A Bola anunţase că jucătorul a fost scos de sub dărâmături şi este la spital, cu răni la picior şi dificultăţi de respiraţie, însă informaţia a fost dezminţită de oficialii clubului Hatayspor, unde este legitimat Atsu.

Atsu, în vârstă de 31 de ani, joacă la Hatayspor din vara anului 2022, după ce a mai evoluat la Chelsea, Newcastle sau FC Porto, anunţă news.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și