Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 17:14

Reclamă
Unica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său

Colaj AntenaSport

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici a avut o revedere emoţionantă cu tatăl său. Zandalee este de o frumuseţe uimitoare. Zandalee a fost prezentă pe Arena Naţională la meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zandalee Belodedici l-a văzut pentru prima dată în viaţă de pe stadion pe tatăl său pe terenul de fotbal. Zandalee, fiica lui Miodrag Belodedici din prima căsătotorie, este de o frumuseţe uimitoare.

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său

„Sunt foarte mândră de el, e prima dată când am venit să îl văd la stadion şi mă simt foarte mândră. (n.r. – S-a lăsat cu lacrimi?) Da, eu cred că da! Era foarte emoţionat, foarte nervos, acum cred că e fericit că au şi câştigat, e ultima dată. Da, a fost prima dată când l-am văzut jucând faţă în faţă! L-am mai văzut pe video, dar eram prea mică. A jucat tot timpul bine”, a spus Zandalee Belodedici în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare

Miodrag Belodedici a fost căsătorit şi are o singură fiică. Zandalee Belodedici este fiica pe care Miodrag Belodedici o are din căsnicia cu Sandra Macovescu. Cei doi au divorţat în 2001. Într-un interviu acordat în trecut, Miodrag Belodedici a făcut dezvăluiri despre pasiunea fiicei sale. Zandalee Belodedici a locuit în Spania, acolo unde şi-a terminat şi studiile. Conform tatălui său, Zandalee este pasionată de turismul hotelier şi a absolvit Facultatea de Turism din Valencia. (VEZI IMAGINI ŞI CU SUPERBA FIICĂ A LUI BELODEDICI ÎN GALERIA FOTO)

”Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place„, spunea, în trecut, Miodrag Belodedici, confom unica.ro.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

17:17

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

17:00

LIVE VIDEODenis Popescu s-a calificat în semifinale la 50m fluture! Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad sunt LIVE în AntenaPLAY

16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și