Închide meniul

„Vă rog, ajutați-ne!”. Volkan Demirel a început să plângă şi anunţă proporţiile dezastrului. Număr uriaş de victime după cutremurele din Turcia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2023, 13:52

„Vă rog, ajutați-ne!. Volkan Demirel a început să plângă şi anunţă proporţiile dezastrului. Număr uriaş de victime după cutremurele din Turcia

Volkan Demirel a început să plângă şi anunţă proporţiile dezastrului. Număr uriaş de victime după cutremurele din Turcia

Volkan Demirel, în lacrimi după cutremurele din Turcia / Colaj Profimediaimages

Volkan Demirel a avut o reacţie sfâşietoare după cutremurele din Turcia. Legenda lui Fenerbahce a început să plângă şi anunţă proporţiile dezastrului. După cutremurul care a avut magnitudinea 7.8, a urmat un nou seism de 7.5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Hatayspor este devastat şi a oferit un mesaj tublurător pe reţelele sociale. Fostul portar al naţionalei Turciei a cerut ajutor internaţional.

Volkan Demirel, în lacrimi după cutremurele din Turcia

Hatay este unul dintre cele mai afectate oraşe din Turcia. Volkan Demirel anunţă că sunt mulţi apropiaţi care sunt de negăsit. 14 jucătoare de la echipa de volei a oraşului ar fi prinse sub dărâmături.

Aici este numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația este foarte rea și nu doar la Hatay, ci peste tot în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu„, a declarat Volkan Demirel pe reţelele sociale.

Reclamă

Potrivit dailymail.co.uk, sunt peste 1.300 de morţi după seismele care devastat Turcia şi Siria. Epicentrul a fost chiar lângă Gaziantep. Alex Maxim a avut şansă şi nu era în oraş.

Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case„, a declarat Alex Maxim în exclusivitate pentru AntenaSport.

Bilanţul victimelor cutremurului din Turcia depăşeşte 1.300 de morţi

Cutremurul de magnitudinea 7,8 din sud-estul Turciei şi nordul Siriei, luni, în urma căruia s-au prăbuşit sute de de clădiri, s-a soldat cu cel puţin 1.300 de morţi, iar sute de oameni s-ar afla sub dărâmături, bilanţul urmând să crească, pe măsură de salvatori efectuează căutări în localităţi din întreaga ţară, relatează The Associated Press.

Un bilanţ anteriior anunţa 670 de morţi în ambele ţări. Locuitori aflaţi de o parte şi de alta a frontierei turco-sirien s-au trezit din cauza cutremurului şi au ieşit afară din locuinţe în noaptea de duminică spre luni, în frig, ploaie şi ninsoare, în timp ce clădiri erau rase în replici ale seismului, anunţă news.ro.

Salvatori şi locuitori căutau în numeroase oraşe supravieţuitori, în grămezi de moloz şi fier armat. Un spital s-a surpat, în Turcia, iar pacieţi – inclusiv nou-născuţi – au fost evacuaţi din spitale în Siria.

Un nou cutremur, de magnitudinea 7,5 a avut loc luni în sud-estul Turciei, la câteva ore după primul seism, potrivit Institutului american de geofizică USGS, relatează AFP.

Acest nou cutremur a avut loc la ora 10.24 GMT (12.24, ora României), la patru kilometri sud-est de oraşul turc Ekinozu, precizează USGS.

Reclamă
Recomandări
  • Volkan Demirel, în stare de şoc
  • Sunt peste 1.300 de morţi în Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și