Închide meniul

Valentin Cojocaru, clipe de coşmar după invazia Rusiei, în Ucraina! „A fost o bombă foarte aproape de noi. Ne-am băgat într-un buncăr”

Dan Roșu Publicat: 24 februarie 2022, 15:57 / Actualizat: 24 februarie 2022, 18:56

Valentin Cojocaru, clipe de coşmar după invazia Rusiei, în Ucraina! „A fost o bombă foarte aproape de noi. Ne-am băgat într-un buncăr

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

  • Rusia a invadat Ucraina
  • Valentin Cojocaru, portarul celor de la Dnipro, a oferit detalii din infernul din ţara vecină

„La 5 jumătate ne-au luat pe toți din pat. Ne-am dus la o oră jumătate de Dnipro, la un hotel al președintelui și asteptăm aici să vedem ce se întâmplă. Situația e destul de dificilă, nu se aștepta nimeni la așa ceva și ne-a luat pe toți din pat. Dormeam, la 5 jumătate ne-a luat pe toți din pat, ne-am luat o borsetă și am plecat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Citeşte şi: Momentul în care rușii intră în Kiev pentru un asalt cu rachete GRAD

Rusia a invadat Ucraina | Valentin Cojocaru: A fost o bombă foarte aproape de noi

Ne-am dus la bază de antrenament și după vreo 20 de minute a fost o bombă foarte aproape de noi, adică s-a auzit foarte puternic. Ne-am băgat undeva într-un buncăr și după aia am ieșit și am luat-o spre hotel.

Reclamă

Ideea e că nu putem părăsi țara momentan din câte am înțeles și trebuie să așteptăm… nu știu ce o să așteptăm. Am primit foarte multe mesaje, moemntan sunt în regulă, suntem toți în regulă pentru că suntem toți străinii într-un loc și sperăm că o să se îmbunătățească lucrurile curând. Ăsta este primul gând, fiecare să iasă din țară. Că o fi Polonia, că o fi Moldova, să ieșim din țară și să fim în siguranță”, a spus Cojocaru, la Pro TV.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a invadat Ucraina! Anunțul lui Oleg Protasov, rămas la Kiev

Oleg Protasov (58 de ani), aflat la Kiev, a oferit ultimele detalii legate de conflictul care a cutremurat întreaga planetă.

Reclamă

“Rușii au atacat deja, iar noi, cei din Kiev, ne pregătim de război. Bombele aterizează în punctele militare, nu în case. Este linişte, unii locuitori au plecat de azi, iar alții au rămas şi aşteaptă să vadă care va fi situaţia.

E doar începutul. Trebuie să înţelegem ce vrea acest om nebun (n.r. – Vladimir Putin). Deocamdată nu îmi e frică, pentru că rachetele nu pică spre casele oamenilor. Dar nu vom şti ce se va întâmpla mâine. Am auzit deja (n.r. – bombele).

Nu plec, rămân aici. Toţi din Federaţie rămânem, pentru a înţelege ce se întâmplă.”, a declarat Oleg Protasov, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele Comisiei SIE: Condamn cu fermitate atacul Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei

Atacul asupra Ucrainei din această dimineaţă reprezintă un gest incalificabil, o gravă încălcare a dreptului internaţional şi a independenţei şi suveranităţii Ucrainei a afirmat preşedintele Comisiei parlamentare speciale pentru controlul parlamentar asupra activităţii Serviciului de Informaţii Externe Mihai Weber. „Vreau să-i asigur pe români că nu au motive de îngrijorare şi că niciun cetăţean al României nu are motive să se teamă, deoarece instituţiile cu atribuţii în domeniu vor aplica, la nivel interinstituţional, toate măsurile necesare pentru a gestiona în mod adecvat efectele acestei situaţii”, a adăugat social-democratul.

„Condamn în termenii cei mai fermi această agresiune, iar România, împreună cu comunitatea internaţională, trebuie să adopte o reacţie rapidă, unită, solidară, dură ca poziţionare politică şi cu un regim de sancţiuni care să izoleze Rusia. În calitate de preşedinte al Comisiei parlamentare de control a activităţii SIE, am urmărit şi urmăresc cu atenţie evoluţiile actuale de securitate de la graniţa cu Ucraina şi implicaţiile pe care le-ar putea avea asupra aspectelor de interes pentru România”, a declarat Mihai Weber, potrivit unui comunicat de presă al Camerei Deputaţilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024