Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, naşi de botez! Soţia milionarului a spus ce s-a întâmplat la eveniment: „Să fie cu noroc”

Publicat: 5 septembrie 2023, 17:44

Reclamă
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, naşi de botez! Soţia milionarului a spus ce s-a întâmplat la eveniment: „Să fie cu noroc”

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, naşi de botez!

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, la botezul la care au fost naşi / Instagram

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au fost naşi de botez. La eveniment a participat şi fiul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea, Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea mai au şi două gemene împreună, pe Indira şi Rania. Milionarul are 9 copii, făcuţi cu 4 femei şi este foarte împlinit în viaţa personală.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, naşi de botez!

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au fotografiat la eveniment. În timpul ceremoniei a apărut un curcubeu, fapt dezvăluit de Valentina Pelinel.

Să ne trăieşti, Nicholas! Milan ne-a fost alături la creştinarea finuţului nostru şi un curcubeu frumos s-a arătat pe cer! Să fie cu noroc!”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

Familia Borcea a ţinut-o în ultima vreme din petrecere în petrecere. Pe 15 august, de Sfânta Maria, Valentina şi Cristi Borcea au sărbătorit onomastica gemenelor, Indira Maria şi Rania Maria.

Reclamă

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească şi să îţi lumineze drumul în viaţă! La Mulţi Ani, Maria!”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram. Ea a publicat un colaj cu ambele fete pe care le are cu Cristi Borcea pe Instagram. Atât Indira, cât şi Rania se numesc şi Maria.

Milan, băieţelul Valentinei şi al lui Cristi Borcea, a fost şi el prezent la eveniment / Instagram
Milan, băieţelul Valentinei şi al lui Cristi Borcea, a fost şi el prezent la eveniment / Instagram

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. Din primul mariaj, cu Mihaela Borcea, milionarul îi are pe Patrick (24 de ani), Melissa și Angelo (ambii au 20 de ani). Cu cea de a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are un băiat și o fată, pe George Alexandru (10 ani) și Gloria (7 ani). În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Şi cu ea Cristi Borcea are o fetiţă, Andreina Carolyn Christine (14 ani).

Chiar dacă are 9 copii, Cristi Borcea spunea că şi-ar dori şi al zecelea copil.

Reclamă 4 / 0/3

În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii. Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, spunea Cristi Borcea în emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Ce studii are, de fapt, Cristi Borcea! Cum este descris milionarul de foştii lui profesori

S-a aflat ce studii are, de fapt, Cristi Borcea. Milionarul român a absolvit Liceul Industrial 26 din Bucureşti, însă nu a reuşit să-şi ia examenul de maturitate, Bacalaureatul, la vârsta de 18 ani, ci mult mai târziu.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere de sute de milioane de euro în cont.

Directorul liceului pe care l-a absolvit Cristi Borcea a oferit detalii despre fostul său elev. Gică Maftei a declarat, în trecut, că fostul şef de la Dinamo era un elev liniştit, dar mediocru.

Era un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Puneau bani de benzină prin rotație. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, a declarat Gică Maftei, într-un interviu acorda în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea a obţinut diploma de Bacalaureat la mai bine de şapte ani distanţă după ce a terminat cursurile liceului. Mai exact, la vârsta de 26 de ani, milionarul trecea „examenul maturităţii”, atunci când era deja în conducerea lui Dinamo.

Ulterior, după acest pas, Cristi Borcea s-a înscris şi la Facultatea de Inginerie şi Management a Universităţii private Bioterra. Milionarul a absolvit facultatea cu brio, terminând-o aproape de vârsta de 30 de ani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și