Închide meniul
Foto

Verdictul medicilor după accidentul teribil suferit de Ciro Immobile. Ce a pățit după ce bolidul său a fost distrus de un tramvai

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2023, 17:05 / Actualizat: 16 aprilie 2023, 19:23

Verdictul medicilor după accidentul teribil suferit de Ciro Immobile. Ce a pățit după ce bolidul său a fost distrus de un tramvai

Verdictul medicilor după accidentul teribil suferit de Ciro Immobile

Bolidul lui Ciro Immobile, făcut praf de un tramvai / Colaj Profimediaimages

A apărut verdictul medicilor, după accidentul teribil suferit de Ciro Immobile. Mașina în care se afla atacantul de 33 de ani a lui Lazio a fost lovită din plin de un tramvai. Jucătorul a fost transportat la spital, alături de una dintre fiicele lui și de alte persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciro Immobile are probleme de sănătate după gravul accident rutier în care a fost implicat. Starul lui Lazio a ajuns pe mâna medicilor, iar primul verdict primit nu este deloc unul liniștitor. Atacantul italian a suferit o distorsiune a coloanei vertebrale și are o fractură a unei coaste.

Verdictul medicilor după accidentul teribil suferit de Ciro Immobile

Și una dintre fiicele lui Ciro Immobile a ajuns la spital. A suferit o tăietură la o mână și are o fisură la o coastă, anunță gazzetta.it.

Fotbalistul rămâne sub observație în secția de urgențe condusă de profesorul Francesco Franceschi de la Spitalul Universitar Agostino Gemelli IRCCS din Roma”, se arată în comunicatul oferit de clubul Lazio.

Reclamă

Dragi prieteni si fani, am fost la Ciro, care nu și-a pierdut zâmbetul, dimpotrivă. Mi-a spus să vă salut și să vă liniștesc, pentru că nu se lasă niciodată, nici măcar în fața unui… „tramvai”!„, a fost mesajul transmis de directorul medical al lui Lazio, Ivo Pulcini, pe contul de Twitter.

În condițiile date, Ciro are nevoie de cel puțin 10 zile de recuperare și va rata cu siguranță meciul cu Torino, de pe 22 aprilie. Riscă să nu poată juca nici în derby-ul cu Inter, de pe Meazza, de pe 30 aprilie. Immobile marcase, cu două zile în urmă, în deplasarea cu Spezia. A fost al 10-lea său gol în această ediție din Serie A.

Mașina lui Ciro Immobile a fost lovită de un tramvai

Maşina jucătorului, care circula cu mare viteză, a fost distrusă complet. Fiicele jucătorului, care erau şi ele în maşină, au suferit răni minore. Alte şapte persoane au ajuns la spital în urma impactului, însă niciuna nu a fost rănită grav.

Reclamă 4 / 0/3

A trecut pe roșu!„, a spus Ciro de îndată ce a ieșit din mașină și a fost întrebat ce s-a întâmplat, a fost anunțul făcut de corrieredellosport.it.

Am văzut mașina venind și apoi accidentul, mulți oameni în tramvai. După accident, șoferul era la pământ”, a spus unul dintre martori, potrivitcelor de la SportMedaiset.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și