Închide meniul
Video

„Veţi dansa în seara aceasta?” Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul pe care i l-a transmis soţia lui

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iulie 2024, 21:07

Reclamă

Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului!

Luminiţa şi Gigi Becali, la nunta lui Ianis Hagi

Gigi Becali a avut o reacţie fabuloasă la nunta anului, cea a lui Ianis Hagi. Gigi Becali a avut o apariţie rară, alături de soţia Luminiţa, la petrecerea de la Domeniul Ştirbey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a ales un costum alb pentru eveniment. Soţia lui Gigi Becali, Luminiţa, poartă o rochie gri, foarte elegantă, la petrecerea de la Domeniul Ştirbey.

„Veţi dansa în seara aceasta?” Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul pe care i l-a transmis soţia lui

„(n.r.: Ce mesaj aveţi, domnule Becali, în această seară pentru Ianis, pentru Elena?) Copii mulţi, biserică, duminica şi împărtăşiţi copiii. Esenţial, cel mai important lucru.

(n.r: I-aţi simţit emoţionaţi astăzi? Probabil aţi văzut foarte multe imagini) Ce emoţii să aibă Ianis? Un fotbalist de performanţă mai are emoţii? Nu mai există emoţii acum, cum era pe vremuri.

(n.r.: Veţi dansa în seara aceasta?) Eu vreau să mă abţin (n.r.: râde) Nevastă-mea mi-a zis: ‘Vezi că poate te ia trenul’. Mă apucă trenul, imediat ies.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r.: După ce a făcut nuntă, Florinel Coman a explodat pe teren. Credeţi că acum e şi rândul lui Ianis Hagi?) Asta nu mă pricep eu. Ştiu eu asta? Cu siguranţă că talentul îl are, şi probabil, cu vârsta (n.r.: va exploda). Sunt unii jucători care, cu vârsta, cred în valoare. Aşa cred că va fi cu Ianis.

(n.r.: cele mai importante 3 tradiţii machedoneşti) Tradiţii nu se mai ţin acum. Cel mai important e când se dă inelul, care e simbolul dragostei. Inelul de logodnă, asta simbolizează.

(n.r.: V-au apucat amintirile?) Te încearcă un sentiment, aşa, trece timpul, trece viaţa şi ne vom duce. Parcă ieri era, când era Gică la nuntă la el. Şi acum, nunta lui Ianis.

Reclamă

Şi eu, 66 de ani, nici nu îmi vine să cred că îi am”, a declarat Gigi Becali la nunta anului de la Domeniul Ştirbey.

Simona Halep, apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi: „O familie specială pentru mine!”

Simona Halep a avut o apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi. Fostul lider WTA a fost însoţită de familie la nunta anului de la Domeniul Ştirbey.

Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios astăzi, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea va avea loc la Domeniul Ştirbey, iar Antena deţine drepturi exclusive de difuzare.

Simona Halep nu a putut lipsi de la marele eveniment. Aceasta a fost însoţită de părinţii ei, tatăl acesteia, Stere, fiind un apropiat al lui Gică Hagi. Acesta nu a lipsit nici de la petrecerea de cununie civilă a internaţionalului român, care s-a desfăşurat în ziua de Crăciun.

Simona Halep a îmbrăcat o rochie neagră, rochie pe care a purtat-o şi în urmă cu cinci ani, la petrecerea de după finala câştigată la Wimbledon. Mama ei a fost de asemenea o prezenţă extrem de rafinată, purtând de asemenea o rochie neagră.

Simona Halep a oferit un scurt interviu şi le-a urat „Casă de piatră” mirilor.

„Sunt convinsă că va fi o seară minunată, e o familie specială pentru mine. Casă de piatră şi distracţie plăcută. Voi fi prezentă la horă şi la dans. Dansez cât voi şti. Le doresc să fie fericiţi. Casă de piatră, sunt tinerei. Ianis mai are activitate”, a spus Simona Halep, la Domeniul Ştirbey.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și