Închide meniul

Victor Becali, primele explicaţii după scandalul din Pipera: „Era de un tupeu fantastic! S-a pus cap în cap cu mine”. De la ce a pornit altercaţia

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 19:14

Victor Becali, primele explicaţii după scandalul din Pipera: „Era de un tupeu fantastic! S-a pus cap în cap cu mine. De la ce a pornit altercaţia

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă

Victor Becali / As.ro

  • Victor Becali, explicaţii după altercaţia de sâmbătă din Pipera
  • Acesta a fost acuzat că a agresat un bărbat care i-a blocat locul de parcare

Victor Becali a ţinut să explice ce s-a întâmplat, după ce a fost acuzat că a agresat fizic un bărbat, sâmbătă, în Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a dezvăluit că bărbatul îi blocase locul de parcare, iar în momentul când l-a atenţioat, acesta „era de un tupeu fantastic”.

Ce a declarat Victor Becali, după ce a fost în centrul unei altercaţii

Victor Becali a dezvăluit că a început un conflict verbal cu cel care i-a blocat locul de parcare, pe motiv că acesta nu voia să plece. Totodată, scandalul a excaladat în momentul în care un vecin al afaceristului a intervenit în favoarea sa.

Reclamă

De asemenea, Victor Becali a mărturisit că s-a simţit pe deplin îndreptăţit să-i reproşeze bărbatului cele întâmplate.

„Dacă vine unul la tine pe proprietate, ce faci? După ce că se afla într-un loc în care erau mai multe locuri în care era semnalizat că este o proprietate privată, mai era și de un tupeu fantastic. Era un… nici nu știu cum să-i spun cu o gagică. Ei luau masa pe capotă, nu știu ce făceau… . A trecut și frate-miu și le-a zis, le-a mai spus un băiat, am făcut-o și eu, iar el m-a luat la mișto.

Reclamă

M-a întrebat dacă nu vreau să-mi cumpere și mie un sandvici. L-am luat de mână să-i arăt că e proprietate privată și el s-a pus cap în cap cu mine, cum mai fac fotbaliștii pe teren, apoi a ieșit un vecin, un neam cu mine și s-a luat cu el.

M-am băgat între ei, să-i despart, a început să amenințe că are neamuri, clanuri, la fel și fata care era cu el, că nu rămâne așa. Într-un fel a avut noroc cu mine, că putea să o pățească rău. La cât de obraznic a fost poate trebuia să-l bat eu, însă nu a fost vorba de așa ceva”, a declarat Victor Becali, pentru playsport.ro.

Victor Becali, acuzat că a bătut un bărbat care i-a blocat locul de parcare

Victor Becali, acuzat că a bătut un bărbat care i-a blocat locul de parcare. Victima a parcat autoturismul pe o stradă marcată cu „circulație închisă cu excepția riveranilor”.

Reclamă 4 / 0/3

„Astăzi, în jurul orei 9:20 polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în cartierul Pipera, a fost agresat fizic, prin lovire, de către un alt bărbat„, anunţă antena3.ro.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”
Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali
Premier League • 10 apr., 8:52
„Nu am niciun motiv să îl laud!” Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali! Verdictul impresarului despre fundașul român
Victor Becali a plecat de la FCSB - Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman!
Liga 1 • 7 apr., 22:27
Victor Becali a plecat de la FCSB – Universitatea Craiova şi a vorbit de transferul lui Florinel Coman! Ce a spus de Gigi Becali!
Victor Becali, verdict direct despre lupta pentru titlu
Liga 1 • 7 apr., 16:25
Victor Becali, verdict direct despre lupta pentru titlu: „E anul lor! Fără discuții!”. Impresarul nu mai are niciun dubiu