Închide meniul

Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan: ”Bine, poate e o glumă puțin deplasată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 15:46

Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan: ”Bine, poate e o glumă puțin deplasată!”

Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan / Colaj Facebook/Hepta

Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf. Totul s-a petrecut după ce ”Satana” a fost întrebat despre viitorul selecționer al României. Acesta l-a propus pe ”Reghe”, care se află într-un nou scandal monstru cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan. Conform spynews.ro, Anamaria Prodan a ajuns şi la spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Prodan a mers apoi la IML pentru a emite un certificat medico-legal.

Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf

„Nu știu absolut nimic de nicio listă, de unde să știu? Nu cred că există vreo listă și nici nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, având în vedere că Iordănescu este antrenorul echipei naționale. Cum era lista?

Eu cred că Reghecampf e cel mai (n.r. – potrivit)… să vină, s-ar și împăca în familie. Bine, am făcut o glumă acum, poate puțin deplasată. Revin la acea listă, nu-și are sensul să vorbim de asta, nici nu cred că există. Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, ei vor decide ce vor face în continuare”, a reacționat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Adevărata dramă din spatele bătăii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Adevărata dramă din spatele bătăii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan este legată de trăirile pe care le are fiul celor doi, Bebeto, care, din păcate a văzut imaginile cu părinţii săi care se bat pe stradă, chiar în faţa casei de la Snagov.

Reclamă

Părintele Calistrat este cel care a atras atenţia în legătură cu situaţia în care se găseşte Bebeto, cel despre care chiar Anamaria Prodan susţine că a trecut printr-o perioadă grea după ce a văzut scena dintre cei doi.

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus părintele Calistrat, citat de spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Victor Pițurcă l-a ironizat în direct pe Laurențiu Reghecampf
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și