Închide meniul

Victoria Beckham, omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a. Imaginea care a marcat-o pe soția lui David Beckham: „Sunt atât de recunoscătoare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 18:08

Victoria Beckham, omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a. Imaginea care a marcat-o pe soția lui David Beckham: „Sunt atât de recunoscătoare!

Victoria Beckham, omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a. Imaginea care a marcat-o pe soția lui David Beckham

Victoria Beckham, alături de David Beckham / Abaca Press / ABACA via Hepta

  • Victoria Beckham, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Victoria Beckham a adus un omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a, cea care a murit la 96 de ani. Soția lui David Beckham a postat, chiar înaintea funeraliilor organizate la Westminster Abbey, un mesaj viral pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta componentă a Spice Girls, căsătorită cu legenda naționalei de fotbal a Angliei, a ținut să își ia rămas bun de la cea care a domnit 70 de ani.

Victoria Beckham, omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a

„Mi-am petrecut ultima săptămână reflectând la pierderea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a și la modul în care ea a fost o sursă puternică de inspirație nu doar pentru mine, ci și pentru mulți oameni din întreaga lume.

Reclamă

Model suprem din toate punctele de vedere și simbol al eleganței, ea va trăi pentru totdeauna în inimile și mințile noastre. Ofer cele mai profunde și sincere condoleanțe Familiei Regale în acest moment și mă alătur lor, în doliu, după pierderea iubitului nostru Suveran”, a scris Victoria Beckham pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Postarea a devenit imediat virală și a adunat peste 170.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. Victoria a făcut publică și o imagine care a marcat-o, în care apare alături de Regina Elisabeta a II-a. Mesajul care a însoțit fotografia este, de asemenea, special.

Victoria Beckham
Postări emoţionante ale Victoriei Beckham, înainte de funerariile Reginei Elisabeta a II-a

Unul dintre cele mai mândre momente din perioada Spice Girls este acela în care am întâlnit-o pe Majestatea Sa, în 1997. Sunt atât de recunoscătoare pentru această amintire”, a transmis Victoria Beckham.

Reclamă 4 / 0/3

David Beckham a stat 13 ore la coadă pentru a-i aduce omagiu Reginei Elisabeta a II-a

David Beckham, fostul căpitan al naţionalei Angliei, a stat 13 ore la coadă pentru a-i aduce omagiu Reginei Elisabeta a II-a, vineri, la Westminster Hall, relatează Reuters. Beckham a spus că s-a pus la coadă la ora 02.15 noaptea.

Vrem cu toţii să fim aici împreună. Astfel de momente trebuie să fie tărite împreună”, a spus fostul fotbalist. “Este o zi tristă, dar este o zi în care ne amintim de moştenirea incredibilă pe care ea ne-a lăsat-o”, a adăugat David Beckham.

Beckham s-a recules câteva momente în faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al reginei aproximativ la ora 15.25. Până luni dimineaţă, se estimează că îi vor aduce omagiu reginei la Westminster Hall aproximativ 750.000 de oameni.

Coada formată de cei care vor să-şi prezinte omagiile la sicriul Reginei Elisabeta a ll-a, depus la Westminster Hall, a fost aproape de capacitatea maximă, cu un timp de aşteptare estimat de cel puţin 24 de ore, potrivit sistemului instituit de autorităţi pentru monitorizarea live a mulţimii venite la catafalcul suveranei britanice, relatează BBC.

Klaus Iohannis a participat la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, după ce a participat la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, că îşi exprimă încă o dată, în numele poporului român, întreaga compasiune pentru această mare pierdere.

După ce am participat la funeraliile de stat ale Majestăţii Sale Defuncte Regina Elisabeta a II-a, îmi exprim încă o dată, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune pentru această mare pierdere”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, pe Twitter, potrivit news.ro.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele României, Klaus Iohannis participă luni la funeraliile de stat ale Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, Londra.

Reclamă

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George’s a Castelului Windsor. Imnul britanic ”God save the King” a răsunat luni, în Abaţia Westminster, în încheierea ceremoniei religioase în memoria regineu Elizabeth a II-a, iar sicriul a părăsit abaţia, astfel partea publică a ceremoniei încheindu-se.

Preşedintele a semnat, marţi, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă
Cel mai bine păzit secret al Victoriei Beckham
Extra • 23 dec., 20:11
FOTO
Cel mai bine păzit secret al Victoriei Beckham! Ce i-a ascuns lui David Beckham timp de 26 de ani: „Ar divorţa dacă ar vedea”
Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo
Liga 1 • 19 dec., 17:59
Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo: „Chiar şi David Beckham a aplaudat!”
”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară
Fotbal • 31 oct., 9:25
”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară
David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton!
Fotbal extern • 21 oct., 19:25
FOTO
David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton! Reacţia emoţionantă pe care a avut-o şi poza istorică publicată