Închide meniul
Foto

Vitali Klitschko i-a avertizat pe ucraineni. Care ar fi, de fapt, planul lui Vladimir Putin: „Se poate întâmpla în următoarele două zile!”

Reclamă

Publicat: 11 aprilie 2022, 9:15

Vitali Klitschko i-a avertizat pe ucraineni. Care ar fi, de fapt, planul lui Vladimir Putin: „Se poate întâmpla în următoarele două zile!”

Vitali Klitschko, anunţ despre Vladimir Putin

Colaj Profimediaimages

Vitali Klitschko este implicat, de 47 de zile, în cea mai importantă luptă a vieţii. Fostul mare campion din box, care este şi primarul Kievului, i-a avertizat pe conaţionalii săi că războiul este departe de a fi încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupele lui Vladimir Putin s-au retras din apropierea capitalei şi par a se regrupa în estul Ucrainei, dar Vitali anunţă că situaţia s-a putea schimba chiar în următoarele două zile. Mesajul său a fost extrem de puternic şi se fac pregătiri pentru a respinge un nou atac al ruşilor.

Vitali Klitschko, convins că militarii lui Vladimir Putin ar putea ataca din nou Kievul

În vârstă de 50 de ani, fratele lui Vladimir Klitschko este îngrijorat că Putin nu va renunţa la planul său de a cuceri capitala, chiar dacă de o lună şi jumătate a primit lovitură după lovitură.

Prieteni! Faptul că inamicul s-a retras de la Kiev nu înseamnă că a renunțat la dorința de a captura capitala. Prin urmare, următoarea încercare a orcilor de a lua Kievul în 2 zile nu poate fi exclusă. Iar capitala trebuie să fie în continuare pregătită pentru apărare.

Ocupanții continuă să comită atrocități și genocid împotriva poporului ucrainean, în regiunile pe care le-au invadat„, a transmis Vitali Klitschko, potrivit sport.ua.

Reclamă

Numărul victimelor este unul uriaş, mai multe oraşe fiind puse la pământ. Andry Sanin, vicepreşedintele echipei de fotbal din Mariupol, a făcut dezvăluiri despre cel mai bombardat oraş din Ucraina de armata trimisă de Vladimir Putin.

Din câte am văzut, orașul a fost complet distrus, nu au mai rămas deloc clădiri întregi. Conform ultimelor informații pe care le am, toate facilitățile noastre sportive au fost avariate de artilerie și de atacurile cu bombă. Finanțarea clubului a fost și ea suspendată„, a spus Andry Sanin.

Ce a spus Ramzan Kadîrov despre planul lui Vladimir Putin

Potrivit observatornews.ro, şeful republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, a declarat că ofensiva trupelor lui Putin nu va fi declanşată numai asupra Mariupolului, ci şi asupra capitalei Kiev şi a altor oraşe ucrainene.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un videoclip postat luni devreme pe canalul său Telegram, Kadîrov a spus că va „elibera complet [regiunile de est Luhansk și Donețk]… și apoi va lua Kievul și toate celelalte orașe. Vă asigur că nici un pas nu va fi făcut înapoi”, a spus el.

Acest lucru vine pe măsură ce conflictul din Ucraina s-a mutat spre est, unde forțele ucrainene sunt întărite în luptă și bine pregătite. Oficialii ruși au spus că principala dorinţă este acum „eliberarea completă” a Donbasului, referindu-se în linii mari la Lugansk și Donețk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și