Închide meniul

Vitali Klitschko spune că ambiţia lui Vladimir Putin distruge vieţi şi în Rusia: „Este o tragedie!” Anunţ despre negocierile de pace

Reclamă

Publicat: 19 iunie 2022, 8:59

Vitali Klitschko spune că ambiţia lui Vladimir Putin distruge vieţi şi în Rusia: „Este o tragedie! Anunţ despre negocierile de pace

Vitali Klitschko, anunţ despre Vladimir Putin

Colaj Profimediaimages

Vitali Klitschko spune că ruşii mor pentru ambiţia lui Vladimir Putin. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat pentru BBC că ruşii vor realiza în cele din urmă că tinerii lor soldaţi mor pentru nimic altceva decât pentru ambiţiile preşedintelui rus Vladimir Putin, scrie BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion mondial la box la categoria grea a asistat la înmormântarea unui cunoscut activist anticorupţie în vârstă de 24 de ani, Roman Ratuşni, ucis la Izum, în regiunea Harkov, pe 9 iunie.

Primarul Klitschko, care a câştigat milioane de fani în întreaga lume în timpul lungii sale cariere record, a spus că liderul rus distruge milioane de vieţi atât în ​​Ucraina, cât şi în propria sa ţară.

Vitali Klitschko spune că ruşii mor pentru ambiţia lui Vladimir Putin

Este o tragedie şi pentru ruşi şi pentru Federaţia Rusă. Oamenii nu înţeleg asta acum, dar sunt sigur că îşi vor da seama foarte curând de realitate. Ruşii mor – pentru ce? Ambiţia lui Putin?„, a mai spus el.

Primarul s-a numărat printre sutele de îndoliaţi care i-au adus un omagiu Ratuşni – care a devenit figură importantă în timpul protestelor pro-democraţie din 2013 împotriva fostului guvern ucrainean pro-Moscova.

Reclamă

Vitali Klitschko a vorbit şi despre condiţiile de pace cu Rusia

Vitali Klitschko a mai spus că vor fi negocieri de pace doar în momentul în care soldaţii ruşi vor părăsi teritoriul Ucrainei.

Rușii au vorbit despre „Hai să găsim un compromis”. Să găsim o soluție’. Despre ce vorbesc ei? Care compromis? A da rușilor părți din teritoriul ucrainean nu este un compromis.  

„Sunt mai mult decât sigur că vom fi gata să vorbim cu rușii despre un compromis. Dacă ultimul soldat rus a părăsit Ucraina, va fi timpul să vorbim, dar nu încă. Rușii trebuie să plece din patria noastră”, e mesajul lui Vitali Klitschko pentru ruşii lui Vladimir Putin.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru români. Primarul Kievului, strigăt de disperare: „Mor prea mulţi oameni!”

De noi depinde soarta întregii Europe!” Acesta este semnalul de alarmă tras de fostul campion din box, acum primar in Kiev. Mesajul lui Vitali Klitschko, pentru români, este unul extrem de puternic. Acesta susţine că tot ce se întâmplă în Ucraina nu se cheamă război, ci genocid.

De la primele bombardamente ale ruşilor, Vitali Klitschko luptă cu arma în mână, pentru a apăra Kievul, oraşul unde este primar. „Mor prea mulţi oameni” spune Klitschko, într-un interviu pentru presa din România.

Nu este război. Războiul are reguli clare. Este genocid! Ei ucid mii de civili în fiecare zi! Trebuie să facem totul pentru a opri asta. Mesajul pe care îl transmitem tuturor liderilor… noi nu apărăm doar oraşele noastre, ţara noastră natală, noi apărăm valorile democratice„, a declarat Vitali Klitschko pentru Antena 3.

Luna viitoare, americanii îi vor acorda lui Vitaly Klitschko premiul pentru curaj. El cere ajutorul Europei, ca sa-i opreasca pe rusi.

De asta depinde viitorul Europei! Nu vrem înapoi în URSS! Noi am fost în URSS şi nu ne dorim să ne întoarcem în URSS. Este foarte important să se înţeleagă asta.

Suntem gata să ne apărăm ţara, dar avem în faţă una dintre cele mai puternice armate, cea a Rusiei. Au mai mulţi soldaţi, mai multe arme. Avem nevoie de arme defensive!„, a mai spus fostul campion din ring pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
  • Vitali Klitschko, un nou atac la Vladimir Putin
  • Liderul de la Kremlin, vinovat pentru dramele ruşilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și