Închide meniul
Foto

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2022, 9:31 / Actualizat: 22 martie 2022, 13:13

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Putin ar fi fost trădat din interior

Vladimir Putin, într-o conferință de presă/ Profimedia

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Vladimir Klitschko, detalii despre calvarul din Kiev

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Pe de altă parte, forţele armate ucrainene anunţă marţi dimineaţa, într-un mesaj postat pe Facebook, că au preluat controlul asupra Makariv, un oraş situat la 48 de kilometri vest de Kiev, relatează AFP.

Armata ucraineană anunţă că a preluat controlul asupra oraşului Makariv

”Steagul statului ucrainean a fost ridicat în oraşul Makariv”, în timp ce ruşii se retrăgeau, anunţă armata ucraineană. Oraşul Makariv a fost devastat de atacuri ruse.

Reclamă

Un atac curs cu mortier s-a soldat, la 19 martie, cu şapte morţi şi cinci răniţi, potrivit poliţiei locale. Bombardarea unei brutări industriale, la 7 martie, s-a soldat cu şapte morţi.

Aleksandr Dolgopolov critică organizatorii de la Roland Garros

Dacă Vladimir Klitschko a vorbit despre situație teribilă din Ucraina, Alexandr Dolgopolov critică lumea sportului. Acesta a declarat, într-un interviu acordat luni RTL, că organizatorii de la Roland-Garros nu ar trebui să permită jucătorilor ruşi să participe la turneu.

„Organizatorilor de la Roland-Garros le lipseşte curajul. Sincer, nu este suficient să spunem că suntem împotriva războiului. Este un război împotriva naţiunii noastre, care ne afectează civilii”, a spus ucraineanul în vârstă de 33 de ani, care s-a întors la Kiev la jumătatea lunii martie pentru a-şi apăra ţara.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a indicat miercurea trecută că la Roland-Garros (22 mai-5 iunie) nu va le va fi interzisă prezenţa jucătorilor ruşi, printre care Daniil Medvedev (nr. 2 mondial) şi belaruşi. „Impunem neutralitate strictă jucătorilor ruşi şi belarusi”, a declarat miercuri directorul general FFT, Amélie Oudéa-Castéra, în timpul unei conferinţe de presă. „Un sportiv individual este interzis doar dacă a fost selectat de ţara sa. Acesta este cadrul în care lucrăm, rămânem de el”, a spus ea. „Deocamdată”, a adăugat preşedintele FFT Gilles Moretton.

Fostul jucător le-a cerut tenismenilor ruşi să-şi afirme ferm opoziţia faţă de război. „Sunt destul de sigur că sunt împotriva acestui război. Dar dacă iau o poziţie neutră, de genul „Sunt împotriva războiului”, parcă ne spun „Lasă-mă în pace, îmi trăiesc viaţa în colţul meu, nu vreau să mă implic, vreau doar să joc tenis”. Această poziţie nu este valabilă astăzi, îmi pare rău”, a adăugat Dolgopolov.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și