Închide meniul

Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Karjakin, un şahist rus care îl susţine pe liderul de la Kremlin

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2022, 8:51

Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Karjakin, un şahist rus care îl susţine pe liderul de la Kremlin

35 de ţări cer suspendarea Rusiei şi a Belarusului din federaţiile internaţionale

Vladimir Putin, în timpul paradei de Ziua Victoriei / Hepta

Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Karjakin, şahistul rus care a susţinut invazia din Ucraina şi care a fost suspendat de Federaţia Internaţională de şah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Putin i-a acordat lui Karjakin o medalie a ordinului „Pentru Meritul faţă de Patrie„, anunţă Reuters.

Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Karjakin

Aceasta este o disctincţie acordată ruşilor care au avut realizări remarcabile în domeniile lor, scrie sursa citată.

Serghei Karjakin, în vârstă de 32 de ani, a susţinut pe reţelele de socializare invazia Rusiei în Ucraina şi, în 2016, l-a provocat pe Magnus Carlsen la titlul mondial.

Pentru faptul că îl susţine pe Vladimir Putin şi invazia din Ucraina, Serghe Karjakin a fost suspendat de Federaţia Internaţională de Şah pentru 6 luni, pentru încălcare codului de Etică.

Reclamă

Pele îi cere lui Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina

Legendarul Pele îi cere lui Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina. Fotbalistul care a scris istorie pentru naţionala Braziliei şi Santos i-a trimis o scrisoare deschisă liderului de la Kremlin, în cea de-a 99-a zi a războiului din Ucraina.

În vârstă de 81 de ani şi cu grave probleme de sănătate, câştigătorul a trei ediţii de Cupă Mondială (1958, 1962, 1970) a avut un mesaj extrem de puternic. „Cu mult timp în urmă mi-am promis că îmi voi ridica mereu vocea pentru pace„, a spus Pele într-o postare pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Pele îi cere lui Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina

Pele i-a anunţat pe cei 9 milioane de urmăritori ai săi că a scris singur această scrisoare şi că îşi doreşte ca „violenţele să se termine şi să se construiască o lume mai bună”. Acesta a amintit de momentul în care s-a amintit cu Vladimir Putin şi şi-a strâns mâna cu preşedintele Rusiei.

Sud-americanul a urmărit meciul din semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, câştigat de Ucraina cu 3-1.

Vreau să mă folosesc de meciul de azi ca pe o oportunitate de a face o solicitare: opriţi invazia. Absolut nimic nu justifică o asemenea violenţă.

Astăzi, ucrainenii încearcă să uite, cel puţin 90 de minute, de tragedia care loveşte ţara lor. Să încerce să se califice pentru o Cupă Mondială este deja o misiune dificilă. Este aproape imposibil cu atâtea vieţi în joc.

Am trăit opt decenii, timp în care am văzut războaie şi discursuri pline de ură ale unor conducători în numele siguranţei popoarelor lor. Nu mai putem reveni la acea epocă, trebuie să evoluăm. Puterea de a opri acest conflict este în mâinile dumneavoastră. Aceleeaşi mâini pe care le-am strâns în 2017„, a transmis Pele, potrivit agerpres.ro.

Recomandări
  • Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Karjakin
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și