Închide meniul
Foto

Mauro Icardi, pe modul „economic” la Galatasaray. Câţi bani cheltuia alături de Wanda Nara, în fiecare lună, la Paris

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 18:43

Mauro Icardi, pe modul „economic” la Galatasaray. Câţi bani cheltuia alături de Wanda Nara, în fiecare lună, la Paris

Mauro Icardi şi Wanda Nara, pe modul economic la Galatasaray

Mauro Icardi, în tricoul lui Galatasaray/ Profimedia

Mauro Icardi şi partenera sa, Wanda Nara, sunt pe modul „economic” la Galatasaray. Fotblistul va încasa un salariu mai mic cu 4 milioane de euro, faţă de cât câştiga în perioada când evolua pentru PSG, în care ducea o viaţa luxoasă alături de soţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauro Icardi a fost transferat sub formă de împrumut în această vară de către Galatasaray, de la PSG. Cristophe Galtier, antrenorul parizienilor, a fost cel care l-a pus pe argentinian pe lista de transferuri.

Mauro Icardi şi Wanda Nara, pe modul „economic” la Galatasaray

Mauro Icardi şi Wanda Nara cheltuiau în jur de 500.000 de euro pe lună, pe vremea când starul argentinian evolua pentru PSG. Aceste detalii sunt dezvăluite de un jurnalist argentinian, citat de mundodeportivo.com, care totodată afirmă că aceşti bani erau alocaţi pentru şcolile private la care mergeau copiii cuplului, cât şi la întreţinerea vilei din Milano.

Mauro Icardi a acceptat, odată cu împrumutul la Galatasaray, şi reducerea salariului. Atacantul câştiga 10 milioane de euro la PSG, iar în prezent, parizienii îi mai oferă doar 6 milioane de euro. La această sumă, se mai adaugă şi 750.000 de euro anual oferiţi de turcii pentru care evoluează în acest sezon.

Astfel, odată cu reducerea salarială, cuplul Mauro Icardi – Wanda Nara va trebui să-şi reducă chelutielile lunare, având în vedere că traiul în Turcia nu este atât de costisitor precum cel din Franţa. Mauro Icardi şi Wanda Nara au împreună două fetiţe, în vârstă de 7 şi 5 ani.

Reclamă

Câţi bani va primi Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău

S-a aflat câţi bani va primi Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău. Gruparea „Cim Bom” a acceptat oferta primită de la Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite, chiar dacă mijlocaşul român a fost dorit şi în campionate de top din Europa.

Jucătorul de 25 de ani a primit oferte de la Sampdoria şi Nantes, dar se pare că va ajunge la arabi. Surpriza este cu atât mai mare când vine de suma pe care o va încasa Galatasaray.

Jurnaliştii turci anunţă că Al Ittihad Kalba îl va împrumuta pe Cicâldău pentru un milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma la noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Al Ittihad Kalba din Emiratele Arabe Unite se află pe urmele mijlocașului de 25 de ani și a făcut un progres semnificativ în derularea negocierilor. S-a ajuns la un acord important pentru ca formația arabă să-l aducă pe Cicâldău, cu opțiunea de transfer definitiv”, a notat publicația turcă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și