Închide meniul
Video

WorkOut from Home! Andrei Muntean este campion la gimnastică şi recunoaşte după cei 24 de ani de mers la sală: "Sportul m-a creat ca şi om"

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 17:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:16

Reclamă

Din 28 de ani, 24 i-a petrecut făcând gimnastică. Andrei Muntean e omul care nici în zilele libere nu renunţă la sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pot spune că este un lucru esenţial pentru mine. M-a creat ca şi om", a spus Andrei Muntean. Faci sport, ai o zi bună – e deviza după care se ghidează Andrei!

"Din punctul meu de vedere, dimineaţa este foarte importantă pentru că te face să începi ziua altfel, cu mai multă energie", a mai spus Andrei Muntean. 

Campionul a explicat şi câteva exerciţii.

"Sunt exerciţii uşoare pe care le poate face oricine, mai ales acasă", e sfatul lui Andrei Muntean.

Reclamă
Reclamă 4

Cu un aparat de fitness în casă oricine îşi poate începe ziua cu energie. Iar cei care vor să câştige unul, trebuie să se înscrie în concurs, pe site-ul as.ro!

"Aici vom lucra fesierii, este suficient dacă reuşiţi să faceţi 10 repetări, câte două serii", mai spune Andrei Muntean. 

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Reclamă

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

  • Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

12:05

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și