Închide meniul

Yuji, 11 luni: nu știe să meargă, dar rupe pe snowboard. ”La Olimpiadă cu ea!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 26 noiembrie 2021, 14:38

Yuji, 11 luni: nu știe să meargă, dar rupe pe snowboard. ”La Olimpiadă cu ea!”

Deși are doar 11 luni, Yuji pare stăpână pe situație!

Captură video

Cu două luni înaintea startului Jocurilor Olimpice de la Beijing 2022 (4-20 februarie 2022), un clip face… valuri pe rețelele de socializare: o fetiță de 11 ani ”zboară” pe pista de zăpadă, pe snowboard, sub privirile părinților. E Yuji și, chiar dacă nu știe, încă, să meargă, pare că se descurcă de minune! Spre deosebire de micuții cărora le tremură picioarele, ea e perfect stăpână pe sine!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Într-o zi, i-am pus ghetuțele de snowboard și ne-am dat seama că poate sta în picioare, deși nu a învățat să meargă”, a spus a sa mamă, Fan Xueyin. ”Am mers cu ea, imediat, pe un teren în pantă, cu zăpadă și acolo am văzut că nu are probleme”. Cea mică nu a urcat pe placă până la începutul lunii noiembrie, când familia a plecat într-o vacanță la munte. ”Din acel moment, am început să o ducem aproape zilnic pe pistă”, mai spune Fan Xueyin. Merg în Thaiwoo, în Chongli-Zhangjakou, sediu al Jocurilor Olimpice din februarie, anul viitor.

Pentru că este prea mică pentru a-și controla stabilutatea și viteza, Yuji e supravegheată de părinți. ”Ceea ce contează, însă, e că se descurcă bine”, spun ei. ”După ce am postat clipul pe rețelele de socializare, am primit multe felicitări. Ne-au scris că o văd pregătită pentru Olimpiadă, așa că ne gândim”, surâde doamna Fan. ”Logic, pentru ea ar fi minunat să poată reprezenta țara cu glorie. Dar, deocamdată e prea tânără pentru a ne gândi la așa ceva!”

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și