Închide meniul
Video

2025, anul renaşterii pentru Williams, în Formula 1

Publicat: 11 martie 2025, 14:32

Comentarii

Alexander Albon, la testele de la Bahrain - Profimedia Images

Ultimele 12 luni au secătuit de energie şi de bani echipa Williams. 11 milioane de dolari daune în weekendurile de Grand Prix. Piloţii au tocat milionul pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 2018, Williams nu mai poate scoate capul la suprafaţă printre constructori, cel mai bun fiind un loc 8. Nu este echipă de uzină, dar blazonul istoric obligă.

Echipa s-a format în 1977. Pariul lui Williams pariază pe un podium în 2025! Williams nu a mai văzut un podium din 2021, atunci când Russell termina pe 2 în Belgia.

Înapoi la Homepage
Comentarii

Reclamă

Pe ce loc va termina România în Grupa H?
Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55
Gabriel Boldici a suferit un infarct
11:44
Vești excelente pentru Dinamo. Zeljko Kopic a anunțat revenirea unui jucător după accidentare
10:58
Mesajul lui Mircea Lucescu chiar înainte de întâlnirea cu Răzvan Burleanu: “Vă pierdeți timpul”
10:44
UPDATEMircea Lucescu, ca și plecat de la națională. Conducerea FRF îl vrea dat afară
10:24
Dennis Man nu convinge după transferul la PSV Eindhoven: “Trebuie să fiu sincer”
9:57
O nou-promovată din Liga 1 conduce surprinzător un clasament. Locul secund, neașteptat și el
1 “Mereu e Mitriţă de vină” Fostul jucător al Universităţii Craiova a răbufnit după Cipru – România 2-2! 2 “Ne-am înţeles” Marius Şumudică şi-a anunţat revenirea pe banca tehnică! Unde va antrena 3 EXCLUSIV„Dă-mi 3.000 de euro și fac un penalty!” Patronul străin care dă cărțile pe față despre blaturile din România 4 EXCLUSIVJucătorii şi conducerea FRF şi-au ales favoritul, dacă Mircea Lucescu îşi va da demisia de la naţionala României 5 Gigi Becali a anunţat care e antrenorul care ar trebui să preia România în locul lui Mircea Lucescu: “E cel mai bun” 6 EXCLUSIVMircea Lucescu se gândeşte să părăsească naţionala după egalul cu Cipru: “Sunt foarte dezamăgit, nu mă aşteptam”
Citește și