Închide meniul

„A fost o cursă nebună!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Canadei!

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 22:56

Reclamă
„A fost o cursă nebună! Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Canadei!

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat crusa din Marele Premiu al Canadei!

Profimedia

Max Verstappen a oferit prima reacție după ce a câștigat crusa din Marele Premiu al Canadei! Pilotul olandez a reușit o nouă victorie în acest sezon de Formula 1, după o întrecere plină de incidente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Red Bull Racing a reușit o cursă de senzație, nu același lucru se poate spune și despre cei de la Ferrari! Echipa a avut o etapă dezastruoasă, având în vedere că Leclerc și Sainz au abandonat la Montreal. Cursa a fost în direct pe AntenaStars și LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat crusa din Marele Premiu al Canadei!

„A fost o cursă nebună, s-au întâmplat foarte multe. Am funcționat foarte bine ca echipă, am intrat la boxe la momentul oportun. Ne-a ajutat și safery car-ul. O cursă foarte plăcută, ne plac astfel curse. Avem câteva probleme cu suspensia, știm despre ce este vorba. Avem foarte multe de îmbunătățit la această mașină”, a spus Max Verstappen, după Marele Premiu al Canadei.

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN, AntenaStars şi în AntenaPLAY.

Dublu abandon pentru Ferrari la Marele Premiu al Canadei!

Problemele serioase au început să apară încă din turul cu numărul 37. Atunci, Leclerc se afla pe ultimul loc și a fost depășit de piloții care se aflau pe primele poziții ale cursei.

Reclamă
Reclamă 4

Doar 6 tururi mai târziu, Charles Leclerc a intrat la boxe și, în cele din urmă, a abandonat cursa, pentru a se feri de o eventuală rușine, dat fiind faptul că a venit la Montreal din postura de câștigător al etapei precedente, de la Monaco.

Al doilea abandon a venit atunci când Carlos Sainz și Alexander Albon au fost implicați într-un accident. Piloții nu au mai putut continua cursa. VEZI AICI VIDEO

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și