Închide meniul
VIDEO

Calificările pentru MP al Arabiei Saudite au fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Verstappen, în pole position

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 19:42

Calificările pentru MP al Arabiei Saudite au fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Verstappen, în pole position

Calificările pentru pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite sunt ACUM în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen, la Marele Premiu al Bahrainului / Profimedia Images

Calificările pentru MP al Arabiei Saudite au fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de Formula 1™ din Marele Premiu al Arabiei Saudite va fi sâmbătă, de la ora 18:45, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI ANTRENAMENTELE PENTRU MARELE PREMIU AL ARABIEI SAUDITE PE CANALUL DEDICAT

Calificările pentru pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite sunt ACUM în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

UPDATE 20:05: Final de Q3! Max Verstappen (1,27.472) va pleca din pole-position la Marele Premiu din Arabia Saudită. Pe 2 s-a clasat Perez, iar poziția a 3-a a fost ocupată de Perez.

Reclamă

Update 19:59: Record în calificări pentru Max Verstappen!

UPDATE: Start de Q3!

Update 19:45: Final de Q2! Max Verstappen este pe prima poziție, cu 1:28.078. Pe 2 este Leclerc, la 0.079s distanță, iar pe poziția a 3-a este Alonso.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: În Q2 au fost eliminați: Bearman, Albon, Magnussen, Ricciardo, Hulkenberg

Update 19:41: Alonso se află pe poziția a 2-a, a 0.044 secunde în spatele lui Max Verstappen.

Update 19:32: Hulkenberg a ieșit de pe circuit în turul al 8-lea. Pilotul a spus că mașina sa a rămas „fără putere”

Update 19:20: A început Q2!

Reclamă

Update 19:19: Final de Q1! Max Verstappen se află pe prima poziție, cu timpul de 1:28.171. Pe poziția a 2-a se află Stroll, în timp ce poziția a 3-a este ocupată de Leclerc.

UPDATE: Au fost eliminați: Bottas, Ocon, Gasly, Sargent și Zhou.

UPDATE: După accidentul din antrenamente mecancii de la Sauber i-au reparat monopostul lui Zhou, care a intrat pe circuit în ultimele 2 minute din Q1.

Update 19:14: Mici probleme pentru Piastri! A lovit parapetul, însă a rămas în continuare pe locul al 4-lea. Top 5 în ultimele 7 minute: Verstappenm Leclerc, Alonso, Piastri, Perez.

Update: 19:00. Au început sesiunile de calificări pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite! Start în Q1!

A 3-a sesiune de antrenamente a fost LIVE în AntenaPLAY

Update 16:30: S-a terminat a 3-a sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite. Max Verstappen a înregistrat cel mai bun timp.

Clasamentul din a 3-a sesiune de antrenamente

Update 16:15: Steag roșu în Arabia Saudită! Zhou a pierdut contrulul mașinii și s-a lovit de parapet!

Update 15:30: A început a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite

În prima sesiune de antrenamente de joi, Max Verstappen a încheiat pe primul loc. Campionul mondial en-titre a înregistrat timpul de 1:29.659, iar pe locul secund, la o aproape două zecimi distanţă, s-a clasat Fernando Alonso.

Sergio Perez, colegul lui Max Verstappen de la Red Bull, a încheiat primul antrenament pe locul trei. Piloţii Ferrari au încheiat pe locul 5 şi 6, în timp ce Lewis Hamilton s-a clasat pe locul opt, la mai bine de jumătate de secundă de timpul stabilit de Max Verstappen.

În a doua sesiune de antrenamente de vineri, care s-a văzut live tot în AntenaPLAY, Fernando Alonso a înregistrat cel mei bun timp, 1:28.827, fiind urmat de George Russell. Max Verstappen a încheiat pe locul trei, în timp ce Lewis Hamilton s-a clasat tot pe opt.

Anul trecut, cursa din Arabia Saudită a fost câştigată de Sergio Perez. Acesta a înregistrat timpul de 1:21:14.894.

Lewis Hamilton a tras un semnal de alarmă, după ultimele controverse din Formula 1

Lewis Hamilton a tras un semnal de alarmă, după ultimele controverse din Formula 1. Septuplul campion mondial a vorbit despre problemele în care au fost implicaţi recent Christian Horner, şeful Red Bull, şi Mohammed Ben Sulayem, preşedintele FIA.

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a declarat, miercuri, că Formula 1 trăieşte „un moment crucial” în istoria sa, din cauza unei serii de controverse din afara pistei care îi afectează imaginea în acest început de sezon, informează AFP.

După „cazul Horner”, managerul general al lui Red Bull, absolvit de vină într-o anchetă internă după acuzaţiile de „comportament nepotrivit” la adresa unei angajate, urmează cea a preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Mohammed Ben Sulayem, acuzat, conform unor dezvăluiri ale postului BBC, că ar fi cerut echipei sale să găsească o cale pentru a nu omologa circuitul din Las Vegas, care a găzduit primul său Grand Prix de Formula 1 în 2023, potrivit agerpres.ro.

„Toate aceste lucruri nu oferă o imagine bună în exterior, dar nici în interior”, a declarat Hamilton, septuplu campion mondial, înaintea Grand Prix-ului Arabiei Saudite programat la finele acestei săptămâni.

„Eu cred că este un moment foarte important pentru ca acest sport să-şi arate valorile şi fiecare dintre noi trebuie să fim responsabili pentru acţiunile noastre”, a adăugat pilotul britanic, care de anul viitor se va alătura echipei Ferrari după douăsprezece sezoane petrecute la Mercedes.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și