Închide meniul

Anunţul făcut despre Christian Horner, înainte de Grand Prix-ul Bahrainului! Cursa e sâmbătă, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 9:52

Reclamă
Anunţul făcut despre Christian Horner, înainte de Grand Prix-ul Bahrainului! Cursa e sâmbătă, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Anunţul făcut despre Christian Horner, înainte de Grand Prix-ul Bahrainului

Christian Horner - Profimedia Images

Anunţul făcut despre Christian Horner, înainte de Grand Prix-ul Bahrainului, vizează acuzele de „comportament sexual nepotrivit” cu una dintre angajatele sale. Situaţia şefului echipei de Formula 1 Red Bull va fi rezolvată înainte de primul mare premiu al sezonului, ce va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 17:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit agenţiei de presă Reuters, soarta sa – dacă va fi demis sau va continua să lucreze – va fi dezvăluită înainte de sâmbătă şi de primul Mare Premiu al sezonului, în Bahrain.

Anunţul făcut despre Christian Horner, înainte de Grand Prix-ul Bahrainului

O investigaţie internă efectuată de o firmă de avocatură a fost lansată la sfârşitul lunii ianuarie şi dezvăluită la începutul lunii februarie

„La fel ca toată lumea, vreau ca această anchetă să se desfăşoare cât mai repede posibil”, a declarat Horner, săptămâna trecută, la Sakhir.

După ce a petrecut câteva zile la fabrica Red Bull din Milton Keynes, el ar urma să revină în Bahrain miercuri, înainte de prima sesiune de antrenamente libere de joi.

Reclamă

Antena va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de posturile Antena1 şi platforma AntenaPLAY.

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.

Prima cursă va fi în weekend – Marele Premiu al Bahrainului, sâmbătă, 2 martie, ora 17:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, iar etapa de calificare va fi difuzată pe 1 martie, ora 18:00, pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și