Închide meniul

„Avem cea mai bună şansă!” Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 13:39 / Actualizat: 22 martie 2024, 15:28

„Avem cea mai bună şansă! Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei

Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei

Charles Leclerc, în boxa Ferrari/ Profimedia

Charles Leclerc ţinteste pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei. Pilotul de la Ferrari a fost încântat de cum s-a comportat monopostul său, în primele două sesiuni de antrenamente din Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificările din Marele Premiu al Formulei 1™ din Australiei se vor vedea live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 07:00. Marea cursă de la Melbourne va fi duminică, de la ora 5:45, de asemenea live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei

Charles Leclerc a tras concluziile, după antrenamentele de vineri, de la Melbourne. Acesta a recunoscut că Ferrari trebuie să se mai îmbunătăţească în unele aspecte, însă are o şansă mare în calificările de sâmbătă.

Pilotul monegasc a subliniat, totodată, că rivalii de la Red Bull nu au concurat la capacitate maximă în antrenamentele de vineri, şi rămâne de văzut ce diferenţă va fi în ziua calificărilor.

„Se simte bine, pentru moment. Am avut o zi bună, începând de la primele tururi în prima sesiune de antrenamente, până la sfârşitul celei de-a doua, deci e un start bun.

Reclamă

Totuşi, trebuie să muncim în continuare din greu pentru că sunt convins că vor exista surprize sâmbătă, nu este niciun motiv pentru care să fim în faţa tuturor mâine.

Red Bull nu a forţat încă, deci trebuie să aşteptăm să vedem potenţialul lor, cred că vor fi în faţă. Dar cred că noi avem cea mai bună şansă în acest week-end, de la începutul sezonului”, a declarat Charles Leclerc, conform formula1.com.

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere, de pe circuitul din Melbourne. Pilotul monegasc a înregistrat timpul de 1:17:277, Max Verstappen fiind la o distanţă de trei zecimi în spatele său.

Reclamă 4 / 0/3

În prima sesiune de antrenamente, Leclerc a încheiat pe patru, la mai puţin de patru sutimi în spatele lui Lando Norris, cel care a avut cel mai bun timp, 1:18:564.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și