Închide meniul

Campion mondial și "șomer" în același timp! Lewis Hamilton, fară contract la început de 2021. Planurile Mercedes

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 14:47

Campion mondial și "șomer" în același timp! Lewis Hamilton, fară contract la început de 2021. Planurile Mercedes

profimediaimages

Contractul dintre Lewis Hamilton și Mercedes a exprirat

Contractul dintre Lewis Hamilton și Mercedes a expirat pe 31 decembrie 2020. Deși nu și-a manifestat niciodată dorința de a părăsi echipa constructorului german, pilotul britanic a tot amânat negocierile pentru o nouă înțelegre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton, fără contract la început de 2021

Hamilton a spus că negocierea unei noi înțelegeri nu ar fi un moment oportun în mijlocul unei pandemii. Ulterior, acesta a subliniat că își dorește să se concentreze pe finalul de sezon din Formula 1.

Britanicul a cucerit al șaptelea titlu mondial din carieră și amânat apoi discuțiile pentru perioada sărbătorilor. Acum, la începutul lui 2021, Hamilton încă nu a semnat un nou contract cu Mercedes.

În comparație, Valtteri Bottas, colegul său, și-a prelungit înțelegerea încă din luna august. 40 de milioane de euro pe an se zvonește că ar fi suma cerută de Hamilton ca să continue alături de constructorul german.

Negocieri intense între Hamilton și Mercedes, la ultimul contract

Totto Wolff, șeful diviziei de Motorsport de la Mercedes, a afirmat că ultimele negocieri cu Lewis Hamilton au durat aproximativ 10 ore. În acest moment, nu există un motiv pentru care britanicul va refuza prelungirea contractului, însă fanii încep deja să-și pună întrebări.

Reclamă

Până la parafarea înțelegerii cu Hamilton, Mercedes va continua lucrările la mașina pe care o va trimite pe circuit în 2021. Totto Wolff și colaboratorii săi vor spera că britanicul va fi cel care o să o piloteze. 

Momentan, Lewis Hamilton se afă în vacanță într-o destinație exoctică. Acesta a fugit de situația tensionată din Anglia generată de pandemie și se relaxează în insulele Turks și Caicos, unde și-a sârbătorit ziua de naștere. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și