Închide meniul

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu din Singapore. Reacția pilotului, după primul succes al sezonului

Alex Ioniță Publicat: 17 septembrie 2023, 18:33

Reclamă
Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu din Singapore. Reacția pilotului, după primul succes al sezonului

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu din Singapore

Carlos Sainz, după MP-ul din Singapore / Profimediaimages

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu din Singapore.  Pilotul spaniol s-a impus astăzi pe circuitul de la Marina Bay și a obținut astfel primul succes al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Sainz a adus prima victorie a sezonului pentru Ferrari, întrecându-i pe britanicii Lando Norris (McLaren) şi Lewis Hamilton (Mercedes). Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) s-a clasat pe locul 4, iar campionul mondial en-titre, Max Verstappen a încheiat pe poziţia a cincea. Este primul podium al anului care nu include o maşină Red Bull, notează news.ro.

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu din Singapore. Ce a spus pilotul după victorie

După victoria din Singapore, Carlos Sainz s-a declarat fericit, mai ales pentru că nu mai câștigase o cursă din anul 2022, de la Marele Premiu din Marea Britanie. Acesta a menționat că se simte incredibil, dar a vorbit și despre un eveniment dificil din cadrul cursei.

„Un sentiment incredibil, un weekend incredibil. Vreau să le mulțumesc tuturor din echipă, pentru că au făcut aces efor uriaș de a se întoarce și de a câștiga acest sezon după un început dificil.

Am reușit să câștigăm astăzi. Am făcut tot ce trebuia să facem. Am făcut-o perfect și am adus acasă un loc unu de care sunt sigur că toată Italia și Ferrari vor fi mândri. A fost desul de strâns la final”, a spus Sainz, după succesul din Singapore, potrivit skysport.com.

Reclamă

Pentru Carlos Sainz, înafară de succesul din Singapore, un alt moment memorabil este obținerea pole-positionului în Marele Premiu al Italiei, care a avut loc în septembrie.

Clasamentul final al cursei din Singapore:

1. Carlos Sainz, Ferrari
2. Lando Norris, McLaren
3. Lewis Hamilton, Mercedes
4. Charles Leclerc, Ferrari
5. Max Verstappen, Red Bull
6. Pierre Gasly, Alpine
7. Oscar Piastri, McLaren
8. Sergio Perez, Red Bull
9. Liam Lawson, AlphaTauri
10. Kevin Magnussen, Haas

Reclamă 4 / 0/3

Lance Stroll nu a evoluat în MP-ul din Singapore

Canadianul Lance Stroll nu a luat startul în Marele Premiu de Formula 1 de duminică, de la Singapore, după ce accidentul suferit în calificările din ziua precedentă, a anunţat echipa sa, Aston Martin

„Echipa a fost nevoită să efectueze o muncă imensă pentru a repara maşina, iar Lance este încă inflamat după un asemenea impact”, a explicat echipa britanică într-un comunicat, înainte de MP-ul de la Marina Bay.

Sâmbătă, în ultimul său tur rapid pentru a-şi asigura un loc în Top 15, sinonim cu trecerea în Q2 – a doua parte a calificărilor – Stroll s-a ciocnit violent de un zid la viteză maximă.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, care era cât pe ce să fie lovit de McLaren-ul lui Lando Norris aflat în spatele său, a scăpat nevătămat din maşina sa, dar a trebuit totuşi să treacă prin centrul medical după accident. Medicii l-au declarat apt să conducă duminică.

„Obiectivul lui Lance este acum să se recupereze complet înainte de Marele Premiu al Japoniei de la sfârşitul săptămânii viitoare”, a fost declarația celor de la Aston Martin.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și