Închide meniul

Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: „Trebuie să îl ia”. Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: „Am văzut totul în Japonia”

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 18:06

Reclamă
Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: „Trebuie să îl ia. Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: „Am văzut totul în Japonia

Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: "Trebuie să îl ia". Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: "Am văzut totul în Japonia"

Carlos Sainz, pe podium, după Marele Premiu al Japoniei / Profimedia

Carlos Sainz este alegerea perfectă în 2025 pentru cei de la Red Bull, consideră Ralf Schumacher, fostul pilot de Formula 1 şi fratele legendarului Michael Schumacher. Sainz mai are contract cu Ferrari până la finalul acestui sezon şi va fi înlocuit cu Lewis Hamilton din 2025, viitorul său fiind sub semnul întrebării în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: „Trebuie să îl ia”. Pe cine a sfătuit Ralf Schumacher să îl ia pe spaniol

Ralf Schumacher a vorbit după Marele Premiu al Japoniei despre şansele ca Sergio Perez să continue la Red Bull. Fostul pilot din Formula 1 este de părere că mexicanul nu mai are viitor la Red Bull şi a sfătuit campioana la constructori să îl semneze pe Carlos Sainz, spaniolul care se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon:

„Candidat pentru 2025? Nu prea cred. Sunt sigur că Sergio Perez nu va mai avea altă şansă. Am văzut totul în acest weekend (n.r. Marele Premiu al Japoniei). Dacă totul merge cum trebuie, poate ajunge în spatele lui Verstappen pentru o perioadă scurtă de timp, dar se vede în timpul cursei că sunt la ani lumină unul de celălalt, în aceeaşi maşină.

O echipă nu îşi poate permite asta pe termen lung, aşa că această colaborare se va sfârşi. Dacă va continua să piloteze aşa, anunţul nu va fi în timpul sezonului, dar va veni cu siguranţă la finalul anului. Sunt sigur de asta.

Reclamă

Carlos Sainz este liber. Fernando Alonso este liber. Piloţi tineri pot să apară în orice moment. În acest moment, pot spune că Verstappen va continua la anul, chiar dacă îl vrea Mercedes. Din punctul meu de vedere, după ultima cursă, Red Bull trebuie să îl ia pe Carlos Sainz.

Carlos este obişnuit cu coechipieri puternici. Plus că supremaţia lui Verstappen se va sfârşi la un moment dat. Carlos ştie asta, iar ca orice pilot de curse, consideră că este cel mai bun. Altfel nu ar mai fi pilot. Sainz crede că îl poate bate pe Verstappen. Şi mai e un lucru care nu trebuie subestimat: Carlos este foarte inteligent în timpul curselor”, a declarat Ralf Schumacher, potrivit marca.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și