Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei: „Le recomand tuturor să-și scoată apendicele!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 8:21

Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei: Le recomand tuturor să-și scoată apendicele!”

Carlos Sainz, reacție savuroasă după ce victoria din Marele Premiu al Australiei

Carlos Sainz, cu trofeul după Marele Premiu al Australiei/ Profimedia

Carlos Sainz a avut o reacție savuroasă, după victoria superbă din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Pilotul de la Ferrari a făcut o cursă fabuloasă, la două săptămâni după ce s-a operat, iar la final a glumit și le-a recomandat colegilor lui să-și scoată toți apendicele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei a fost live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei

Carlos Sainz a fost extrem de fericit, după succesul din Australia. Pilotul de la Ferrari a subliniat că a fost aproape de Max Verstappen, chiar și înainte ca acesta să se confrunte cu probleme la monopostul său, probleme care l-au forțat să abandoneze.

Sainz a fost în culmea fericirii și a glumit pe seama operației pe care a suferit-o, în urmă cu două săptămâni, operație care nu i-a permis să concureze în Marele Premiu al Arabiei Saudite.

„A fost o cursă foarte bună, m-am simțit foarte bine. Fizic nu a fost foarte bine, dar am putut să îmi manageriez pneurile. Mă bucur pentru echipă, pentru Charles, viața e uneori nebună. Am fost pe podium în Bahrain, după operația, după aici victorie, a fost un roller-coaster. Le recomand tuturor piloților să-și scoată apendicele.

Reclamă

Am simțit că pot să țin pasul cu Max Verstappen în primele tururi, dar și-a pierdut mașina, păcat pentru el. Dar sunt fericit că am câștigat, că m-am întors aici.

Din turul al doilea, știam că o pot face. Am avut grijă de pneuri, m-am gândit la steaguri roșii, dar a fost o cursă curată”, a declarat Carlos Sainz.

Cursă nebună în Marele Premiu al Australiei

A fost o cursă nebună în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei! Max Verstappen a plecat din pole-position însă s-a retras după doar patru tururi. Nici pentru Lewis Hamilton cursa nu a fost mai reușită, acesta fiind nevoit să se retragă și el.

Reclamă 4 / 0/3

Max Verstappen a plecat perfect din pole-position și l-a ținut departe pe Carlos Sainz, în primele viraje de pe circuitul din Melbourne. În turul al treilea, pilotul olandez a fost depășit de rivalul de la Ferrari, iar un tur mai târziu acesta a fost nevoit să se retragă la boxe.

După ce a intrat la boxe, s-a putut observa faptul că fumul care se vede ieșind din monopostul lui Verstappen era cauzat de o problema de la pneul dreapta spate, care a ars.

Ulterior, Carlos Sainz a rămas lider în cursă, live în AntenaPLAY. În turul 17, Lewis Hamilton a încercat să-l depășească pe Sergio Perez, cel care tocmai ieșise de la boxe, după schimbul de pneuri. Britanicul de la Mercedes a forțat, nu a reușit să-l depășească pe Perez, și a fost nevoit și el să abandoneze cursa, deoarece a avut probleme la motor.

Ultima dată când Max Verstappen a abandonat o cursă a fost în urmă cu doi ani, tot în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. La momentul respectiv, cursa a fost câștigată de Charles Leclerc.

Pentru Carlos Sainz, victoria în Marele Premiu al Australiei este una de vis, dat fiind faptul că a fost operat de apendicită în urmă cu două săptămâni. Acesta nu a putut concura în Marele Premiu al Arabiei Saudite, fiind înlocuit de pilotul din Formula 2, Oliver Bearman.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și