Închide meniul
Foto

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune! Accident terifiant în Formula 1 + Protestatari târâţi de stewarzi în afara circuitului!

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2022, 19:30

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune! Accident terifiant în Formula 1 + Protestatari târâţi de stewarzi în afara circuitului!

Zhou Guanyu, accident teribil la Silverstone | Profimedia

Profimedia

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce monopostul său s-a dat peste cap în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone. Accidentul s-a produs imediat după start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Gasly l-a agățat pe George Russell, chiar înaintea primului viraj de dreapta, care la rândul său a intrat în monopostul lui Zhou Guanyo. Imaginile ce au urmat au fost teribile.

Update: Manifestanţi au pătruns pe circuit după accident şi s-au aşezat pentru a protesta. Ei au fost arestaţi, după ce au fost târâţi de stewarzi. Protestatarii erau membri ai mişcării JustStopOil.

Ştirea iniţială

Reclamă

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce monopostul său s-a dat peste cap

Maşina chinezului a fost, pur şi simplu, catalputată. Aceasta s-a dat peste cap de mai multe ori, iar chinezul a fost transportat de urgenţă la spital. Imaginile au fost, cu adevărat, terifiante.

Vin noutăți de la medici. Zhou este conștient, vorbește foarte încet, nu are fracturi și, având în vedere aceste condiții, el e destul de bine„, a fost mesajul în cască pentru Valtteri Bottas.

Au fost implicaţi în accident George Russell (Mercedes), Pierre Gasly (AlphaTauri), Yuki Tsunoda (AlphaTauri), Esteban Ocon (Alpine), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) şi Alexander Albon (Williams).

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu, prezentă la boxele Red Bull, în timpul calificărilor de Formula 1 de la Silverstone

Cristina Neagu a fost prezentă la calificările de Formula 1, de la Silverstone. Handbalista de la CSM Bucureşti este susţinătoarea echipei Red Bull Racing, pentru care concurează Max Verstappen, campionul mondial.

Cristina Neagu este în vacanţă înainte de debutul în noul sezon alături de CSM Bucureşti. Interul-stânga al „tigroaicelor” s-a fotografiat la boxele Red Bull Racing, după ce piloţii echipei au obţinut al doilea şi al patrulea timp pentru cursa de la Silverstone, ce va avea loc duminică.

Cristina Neagu este fană Formula 1, iar echipa preferată pare a fi Red Bull. Handbalista i-a susţinut pe Max Verstappen şi Sergio Perez chiar de la Silverstone, în timpul calificărilor pentru Marele Premiu.

Neagu a postat pe paginile oficiale de socializare fotografii în care se află la doar câţiva metrii de monopostul lui Max Verstappen. Totodată, aceasta a avut şi un mesaj de susţinere pentru piloţii echipei austriace.

„Experiență minunată în prima zi la F1 British Grand Prix 2022 de la Silverstone! Piloții Red Bull au obținut timpi buni în calificările de astăzi și vor pleca din P2 (Max) & P4 (Checo). Le țin pumnii!”, a fost mesajul Cristinei Neagu.

Carlos Sainz, în pole-position la Marele Premiu al Marii Britanii

Carlos Sainz (Ferrari) a pornit din pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii, a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pe circuitul de la Silverstone, Sainz a reuşit primul său pole position. Sainz este al 104-lea pilot din istoria F1 care obţine un pole position.

Reclamă

Pe locul doi s-a clasat Max Verstappen (Red Bull Racing), iar pe trei a terminat calificările Charles Leclerc (Ferrari).

Top 10 este completat de Sergio Perez (Red Bull Racing), Lewis Hamilton (Mercedes), Lando Norris (McLaren), Fernando Alonso (Alpine), George Russell (Mercedes), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) şi Nicholas Latifi (Williams).

Cursa va avea loc duminică. Cea din 2021 a fost câştigată de Lewis Hamilton, cu Charles Leclerc şi Valtteri Bottas. Pole-ul a fost securizat tot de pilotul britanic, care a pierdut titlul mondial în ultima cursă a sezonului trecut, în faţa lui Max Verstappen.

Recomandări
  • Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și