Închide meniul

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”

Publicat: 17 septembrie 2024, 10:59

Reclamă
Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku

Profimedia

Christian Horner a avut o reacţie fermă despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku. Pilotul Red Bull se află în luptă pentru o poziţie pe podium, dar a fost acroşat de Carlos Sainz şi a fost nevoit să abandoneze cu un tur înaintea finalului Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Horner crede că Sergio Perez a făcut o cursă bună şi ar fi meritat să ocupe un loc de podium. De asemenea, şeful de la Red Bull a spus că dezamăgirea este una mare. Atât Sergio Perez, cât şi Max Verstappen îşi pot lua revanşa în Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore. Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45).

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku

„Merita mai mult. E foarte dezamăgitor. Accidentul cu Sainz ne-a distrus cursa şi ne-a adus pagube, mai ales în clasamentul constructorilor.
A fost o cursă magnifică în față pentru atâtea ture. A fost grozav să fii în faţă, a fost emoționant să faci parte pe podium și este doar dezamăgitor că s-a încheiat așa. Sergiu a găsit un ritm bun şi un set-up bun„, a spus Horner, conform formula1.com.

McLaren a urcat pe prima poziţie în clasamentul constructorilor, după cursa de la Baku, depăşind-o pe rivala Red Bull. Echipa britanică a profitat de faptul că austriecii au avut un singur pilot în puncte, pe Max Verstappen, clasat pe locul cinci. Sergio Perez a făcut accident cu Carlos Sainz în penultimul tur şi ambii au încheiat cursa prematur.

Programul Marelui Premiu din Singapore:

Reclamă
Reclamă

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Reclamă
  • 14:45 – Cursa (Antena 1, AntenaPLAY)

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Harlem Gnohere şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesaj tulburător legat de tatăl său. S-a semnat „Bisonescu”

12:24

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

Programul zilei de marţi în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Al-Rayyan – Al-Hilal, meciul zilei

10:41

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil! Nu suntem proşti şi înţelegem asta!” Starul lui Liverpool, discurs tăios

10:30

De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și