Închide meniul

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton: „Nu avem loc pentru el în 2024!”

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 17:20

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton: Nu avem loc pentru el în 2024!”

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton

Lewis Hamilton și Max Verstappen / Profimedia

  • Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton
  • „Nu avem loc pentru el în 2024!”

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton. Oficialul britanic a pus capăt speculațiilor conform cărora pilotul de la Mercedes ar urma să facă trecerea la echipa rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton nu a început deloc bine noul sezon de Formula 1. După primele 2 curse ale sezonului, septuplul campion mondial nu a reușit să se claseze niciodată pe podium.

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton: „Nu avem loc pentru el în 2024!”

Mai mult decât atât, diferența dintre Mercedes și Red Bull este una uriașă în acest moment, motiv pentru care pilotul britanic este total nemulțumit de monopostul său. Dacă Mercedes nu a reușit să bifeze niciun podium, Red Bull a ocupat primele 2 poziții în ambele curse, dominând clar începutul de sezon. În acest context, s-a vehiculat că Lewis Hamilton ar putea ajunge la Red Bull, în încercarea sa de a câștiga un nou titlu de campion mondial. Christian Horner a dat însă verdictul.

Reclamă

„Ceea ce a reușit Lewis în Formula 1 nu a mai reușit nimeni, asta e părerea mea. Dar suntem foarte mulțumiți de piloții pe care îi avem, ne vom baza pe ei și în următorul sezon, nu doar în acesta.

Așa că nu avem loc pentru Lewis în 2024, dar sunt sigur că Mercedes își va reveni destul de repede și vor fi din nou rapizi, nu trebuie să îi scoatem din ecuație”, a declarat Christian Horner, potrivit autosport.com

Reclamă

Lewis Hamilton, cuvinte de laudă pentru rivali: „Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată!”

Lewis Hamilton are cuvinte de laudă pentru rivali. Pilotul celor de la Mercedes a fost impresionat de viteza pe care o dezvoltă monopostul din acest an al celor de la Red Bull.

Septuplul campion mondial a încheiat Marele Premiu al Arabiei Saudite doar pe locul 5, chiar în spatele colegului său de echipă, George Russell.

„Cu siguranță nu am văzut niciodată o mașină atât de rapidă. Chiar si atunci când noi am fost rapizi, nu am fost chiar atât de rapizi. Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu cum sau de ce, dar m-a depășit (n.r. Max Verstappen) cu o viteză foarte mare. Nici măcar nu m-am deranjat să mă apăr pentru că știam că există o diferență uriașă de viteză”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit autosport.com.

Următoarea cursă, Marele Premiu al Australiei, va avea loc în weekend-ul 31 martie – 2 aprilie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
AntenaPLAY • 14:03
Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 27 mart., 14:00
„Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei
Formula 1 • 24 mart., 22:48
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament”
Lewis Hamilton, mesaj categoric după ce a abandonat în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:31
„Un chin!” Lewis Hamilton, mesaj categoric după ce a abandonat în Marele Premiu al Australiei