Închide meniul

„Cred că aşa se simte când ești în drum spre ceruri!” Un alt moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul care îi este dedicat chiar de marele campion, într-un interviu din arhivă: „Inima s-a oprit complet”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 septembrie 2021, 20:40

„Cred că aşa se simte când ești în drum spre ceruri! Un alt moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul care îi este dedicat chiar de marele campion, într-un interviu din arhivă: „Inima s-a oprit complet

Michael Schumacher a fost de 7 ori campion în Formula 1

profimediaimages.ro

Documentarul dedicat lui Michael Schumacher prezită detalii mai puţin cunoscute din viaţa marelui campion. Într-un interviu din arhivă, Schumacher vorbeşte în cadrul documentarului care va apărea pe 15 septembrie pe Netflix, că inima i s-a oprit complet în urma accidentului suferit în 1999, pe circuitul de la Silverstone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Schumacher, dezvăluiri șocante despre accidentul care i-a marcat întreaga viață

La începutul cursei, Jacques Villeneuve și Alessandro Zanardi s-au oprit pe grilă și au forțat reluarea cursei. Cu steagurile roșii ridicate, Ferrari-ul lui Schumacher a suferit o defecțiune a frânei și a pierdut controlul în virajul Stowe, fiind aruncat în baricadă la o viteză amețitoare.

„Roata din față zdrobise carlinga și era încă blocată undeva acolo. Nu puteam ieși, am încercat să-mi trag piciorul, dar era prins.  Stăteam acolo să mă calmez puțin și dintr-o dată simt că bătăile inimii mele devin din ce în ce mai lente, până când, brusc, inima se oprește complet. Și cred că așa se simte când ești în în drum spre ceruri”, a spus Michael Schumacher, conform celor de la Mirror.

Netflix se pregătește să lanseze mult așteptatul lor documentar „Schumacher” pe 15 septembrie. Filmul, care va fi lansat la cea de-a 30-a aniversare a debutului lui Schumacher în Formula 1, va urmări întreaga viață a multiplului campion mondial.

Michael Schumacher, o legendă a Formulei 1

Michael Schumacher a disputat 306 Mari Premii de Formula 1 pe parcursul carierei sale, obţinând în total 91 de victorii, între 1991 şi 2012. El a cucerit de şapte ori titlul de campion mondial în cea mai puternică competiţie automobilistică a planetei, în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004, primele două cu echipa Benetton iar celelalte cinci cu scuderia Ferrari.

Reclamă

Marele campion din Formula 1 a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni. De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și