Închide meniul
VIDEO

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei şi a băut şampanie din ghete. Hamilton şi Verstappen, accident incredibil la Monza!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2021, 18:09

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei şi a băut şampanie din ghete. Hamilton şi Verstappen, accident incredibil la Monza!

Lovitură pentru Hamilton

Profimediaimages

Ricciardo a obţinut primul succes din acest sezon. Pe locul doi s-a clasat Lando Norris (Marea Britanie, McLaren), iar pe trei a terminat Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Ricciardo, câştigător în GP-ul Italiei

Cursa de la Monza a fost marcată de un accident în turul 26, în urma căruia primii doi clasaţi în ierarhia generală, Max Verstappen (Red Bull Racing) şi Lewis Hamilton (Mercedes) au abandonat. Monopostul olandezului a rămas suspendat peste cel al lui Hamilton.

Ricciardo a profitat la maximum şi a obţinut o victorie uriaşă. De 11 ani nu mai reuşiseră piloţii McLaren să urce pe primele două trepte ale podiumului!

Niciunul dintre noi nu se aştepta să conducem, literalmente, de la început până la final. Nu numai că am câştigat, dar am obţinut primele două poziţii. Este o nebunie!„, a declarat, la finalul cursei, Daniel Ricciardo.

Reclamă

A fost un moment fabulos la festivitatea de premiere. Ricciardo şi-a pus şampanie în ghete şi a băut. A fost urmat şi de Lando Norris. Aflat şi el pe podium, Bottas a evitat să urmeze exemplul!

Etapa a 15-a, Marele Premiu al Rusiei, va avea loc la Soci, în 26 septembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Italiei
  • Max Verstappen şi Lewis Hamilton au abandonat după un accident spectaculos

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și