Închide meniul

Daniel Ricciardo, reacţie dură după accidentul lui Romain Grosjean: "Vreau să-mi exprim dezgustul şi dezamăgirea faţă de Formula 1"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2020, 7:44

Daniel Ricciardo, reacţie dură după accidentul lui Romain Grosjean: "Vreau să-mi exprim dezgustul şi dezamăgirea faţă de Formula 1"

ProfimediaImages

Romain Grosjean a scăpat cu viaţă dintr-un accident oribil

Aceştia au decis să redea în amănunt, prin foarte multe reluări, accidentul grav suferit de Romain Grosjean, în Marele Premiu al Bahrainului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vreau să-mi exprim dezgustul şi dezamăgirea faţă de Formula 1. Modul în care incidentul lui Grosjean a fost difuzat mereu şi mereu, reluările repetate, a fost complet lipsit de respect pentru familia lui, pentru toate familiile noastre care ne privesc.

Daniel Ricciardo: A fost divertisment şi ei se joacă cu toate emoţiile noastre  

O să concurăm din nou într-o oră şi de fiecare dată când ne uităm la televizor este o minge de foc şi maşina lui este ruptă la jumătate. Vreau să spun că putem vedea asta mâine, nu trebuie să o vedem astăzi. 

Pentru mine, a fost divertisment şi ei se joacă cu toate emoţiile noastre şi consider că este dezgustător. Sper că şi alţi piloţi au spus la fel. Dar aş fi foarte surprins dacă nu simţim aşa, toţi", a spus Ricciardo, după accidentul lui Grosjean. 

Romain Grosjean, prima reacţie după teribilul accident

Romain Grosjean a rămas o noapte în spital după accidentul teribil din Marele Premiu al Bahrainului, atunci când imaginile l-au surprins ieşind pur şi simplu din flăcări. Pilotul Haas a avut un mesaj pentru fani, chiar de pe patul spitalului.

Reclamă

"Sunt ok oarecum. Mulţumesc mult pentru mesaje. Nu eram adeptul elementului halo acum câţiva ani, dar cred că este cel mai important lucru adus în Formula 1 şi fără el nu v-aş fi putut vorbi astăzi.

Mulţumesc stafului medical de la circuit, de la spital şi sper că o să vă pot scrie în curând mesaje pentru a vă spune cum merg lucrurile", a fost mesajul lui Grosjean.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și