Închide meniul
VIDEO

Luke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2024, 10:20

Reclamă
Luke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

Luke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

Luke Browning / Profimedia

Luke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY. După ce a plecat din pole-position, pilotul britanic a făcut o cursă foarte bună şi a trecut primul linia de sosire. Finalul de pe Red Bull Ring a fost unul palpitant, cu trei piloţi luptând pentru poziţia secundă. În cele din urmă, Gabriele Mini a trecut al doilea linia de sosire, în timp ce Dino Beganovic a încheiat al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, Nikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Austria. Runda de pe circuitul Spielberg a fost a şasea din acest sezon, după Sakhir, Melbourne, Imola, Monaco şi Barcelona.

VEZI AICI ANTRENAMENTELE, CALIFICĂRILE ŞI CURSELE DIN FORMULA 3

Luke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

Update 10:20: Luke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria! Întrecerea de la Spielberg a oferit o bătălie nebună pentru poziţia secundă, care i-a revenit lui Gabriele Mini în cele din urmă. Podimulul a fost completat de Dino Beganovic.

Update 11/26: Safety Car Virtual, după incidentul în care a fost implicat Mari Boya.

Reclamă
Reclamă

Tur 7/26: Sebastian Montoya şi Joshua Dufek au abandonat în debutul cursei din Austria.

Update 09:43: Start în cursa de Formula 3 din Austria.

Update 09:30: Starul cursei din Formula 3 va începe cu o întârziere de 10 minute.

Reclamă

Update duminică, 09:20: Va începe în curând cursa din Formula 3.

Update 11:10: O nouă victorie pentru Nikola Tsolov în Formula 3!

Update 10:30: A început cursa de sprint de la Spielberg!

Update 15:30: Luke Browning a fost cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3. Cel mai bun tur al său a fost cronometrat la 1:20.222. El a fost urmat de Arvid Lindblad şi Tim Tramnitz.

Update 15:00: Au început calificările etapei de Formula 3 din Austria.

Update 10:45: Charlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentul din Formula 3. Cel mai bun timp al austriacului a fost 1:21.182.

Update 09:55: Au început antrenamentele din Formula 3.

Cursa se va desfăşura pe 30 iunie, de la ora 09:30 şi, la fel ca evenimentele prezentate mai sus, va fi live în AntenaPLAY.

Cursa de sprint va fi formată din 21 de tururi, în timp ce cursa va avea 26 de tururi. Lungimea unui tur este de 4.318 km, iar prima cursă din Formula 3 de la Spielberg s-a desfăşurat în 2019.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și