Închide meniul

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY (26-28 iulie). Programul complet

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 20:04

Reclamă
Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY (26-28 iulie). Programul complet

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY

Start într-o cursă din Formula 3/ Profimedia

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY, în perioada 26-28 iulie. Aceasta este a noua etapă şi penultima din acest sezon, după cele de la Sakhir, Melbourne, Imola, Monaco, Barcelona, Spielber, Silverstone şi Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sesiunea de antrenamente se va desfăşura vineri, live în AntenaPLAY, de la ora 10:55.

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY (26-28 iulie)

Tot vineri se vor desfăşura şi calificările, de la ora 16:05. Ulterior, sâmbătă, de la ora 10:50, va avea loc cursa de sprint. Duminică se va desfăşura marea cursă, de la ora 9:30, de asemenea live în AntenaPLAY.

Programul etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei

Vineri

Reclamă
Reclamă 4

Sâmbătă:

Duminică:

În etapa precedentă, de la Budapesta, Nikola Tsolov a câştigat marea cursă, în timp ce Nikita Bedrin s-a impus în cursa de sprint.

Reclamă

După opt etape desfăşurate în acest sezon, lupta pentru primul loc este una strânsă. Trei piloţi sunt despărţiţi de doar şase puncte. Gabriele Mini este lider, cu 119 puncte, Luke Browning se clasează pe locul secund, cu 115 puncte, în timp ce Lindblad se poziţionează pe locul trei, cu 113 puncte.

La constructori, Prema Racng este lider detaşat, cu 322 de puncte, în timp ce Art Grand Prix se clasează pe locul secund, cu 225 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:08

Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu! Patronul FCSB-ului a luat o decizie radicală privind transferurile

21:55

FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

21:55

LIVE TEXTOţelul Galaţi – Farul Constanţa 0-0. Echipa lui Gică Hagi caută prima victorie a sezonului

21:50

Video„Generaţia roz, puternică şi delicată!” Massimo Pedrazzini a găsit un nume pentru naţionala fetelor, care luptă pentru EURO

21:23

Sepsi a învins-o dramatic pe Gloria Buzău şi e lider în Liga 1! Buzoienii egalaseră în minutul 90+4, dar golul a fost anulat

21:13

Transfer de senzaţie pregătit de Porto! Un fost star de la Real Madrid e aşteptat în Liga Portugal

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și