Închide meniul
VIDEO

Arvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2024, 11:50

Reclamă
Arvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

Arvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

Arvid Lindblad, în cursa de Formula 3 din Spania / Profimedia

Arvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY, în timp ce spaniolul Mari Boya a câştigat cursa de sprint. Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Spaniei a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 21-23 iunie. Aceasta a fost a cincea rundă a campionatului mondial de Formula 3, după cele de la Sakhir, Melbourne, Imola şi Monaco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mari Boya a câştigat cursa de sprint, iar publicul spaniol, venit în număr mare să îl susţină, a fost în extaz. Cursa principală a fost câştigată de Arvid Lindblad, un pilot de numai 16 ani.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI TOATE CURSELE DE FORMULA 3 DIN SPANIA

Arvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

Update 11:50: La doar 16 ani, Arvid Lindblad câştigă o nouă cursă de Formula 3.

Update duminică, 11:05: A început cursa din Formula 3 din Barcleona.

Reclamă
Reclamă 4

Update 12:20: Spaniolul Mari Boya a câştigat cursa de sprint de Formula 3 la el acasă! Publicul spaniol e în culmea fericirii după victoria lui Mari Boya la el acasă

Update 12:10: Incident în turul al 18-lea! Vom avea Safety Car

Update 11:50: Safety Car în turul 3 al cursei de sprint din Formula 3!

Reclamă

Update 22 iunie, ora 11:40: A început cursa de sprint din Formula 3, de la Barcelona

Update 16:35: Iată rezultatele din califiăcările de Formula 3 de la Barcelona.

Update 16:30: Christian Mansell va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 de la Barcelona. Cel mai rapid tur al său a fost cronometrat la 1:28.463.

Update 16:00: Au început calificările la Formula 3!

Update: Martinius Stenshorne a fost cel mai rapid pilot în sesiunea de antrenamente. Acesta a fost urmat de Oliver Goethe şi de Gabriele Mini.

Update 10:55: A început sesiunea de antrenamente a etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Spaniei.

Sprintul se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11:40, în timp ce cursa va avea loc duminică, de la ora 11:05, ambele, de asemenea, live în AntenaPLAY.

Prima etapă de Formula 3 din Spania a avut loc în 2019. Circuitul are o lungime de 4,657 km. Sprintul e format din 21 de tururi (97.797 km), iar cursa are 25 de tururi (116.425 km). Recordul pe un tur îi aparţine lui Josep Maria Marti, din 2023 (1:27,587).

Înaintea etapei a cincea de Formula 3, Mini e pe primul loc, cu 72 de puncte, fiind urmat de Browning, cu 68 de puncte, şi de Fornaroli (64 de puncte).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și