Închide meniul

Fernando Alonso, anunţ uriaş despre viitorul său în Formula 1™: „Plecarea lui Max Verstappen de la Red Bull poate avea un impact”

Alex Masgras Publicat: 4 aprilie 2024, 17:33

Reclamă
Fernando Alonso, anunţ uriaş despre viitorul său în Formula 1™: „Plecarea lui Max Verstappen de la Red Bull poate avea un impact

Fernando Alonso, anunţ uriaş despre viitorul său în Formula 1: "Plecarea lui Max Verstappen de la Red Bull poate avea un impact"

Fernando Alonso şi Max Verstappen, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Fernando Alonso a făcut un anunţ uriaş despre viitorul său în Formula 1™, înaintea Marelui Premiu al Japoniei. Dublul campion mondial mai are contract până la finalul sezonului cu Aston Martin şi nu a luat o decizie în privinţa viitorului său până în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Fernando Alonso, anunţ uriaş despre viitorul său în Formula 1™: „Plecarea lui Max Verstappen de la Red Bull poate avea un impact”

Viitorul mai multor piloţi din Formula 1 se află sub semnul întrebării, iar Fernando Alonso se numără printre ei. Pilotul spaniol a declarat încă de la începutul sezonului că nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa viitorului său, dar nici nu vrea să îi încurce pe cei de la Aston Martin, în cazul în care nu va mai continua şi nu le va mai da timp acestora să îi găsească un înlocuitor.

Înaintea Marelui Premiu al Japoniei, Alonso a fost întrebat, din nou, despre planurile sale pentu 2025. Numele spaniolului a fost vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Lewis Hamilton la Mercedes, britanicul urmând să piloteze pentru Ferrari din sezonul viitor. De asemenea, s-a vorbit mult şi despre o retragere a acestuia. Nici viitorul lui Verstappen la Red Bull nu este sigur, chiar dacă are contract până în 2028, după controversele din ultima perioadă.

Alonso, care a spus că va lua o decizie săptămânile următoare, a făcut o declaraţie extrem de interesantă la Suzuka. El a declarat că o eventuală plecare a lui Verstappen de la Red Bull poate avea un impact asupra viitorului său:

Reclamă

„Sigur, dacă Max pleacă de la Red Bull, poate că va avea un impact, dar nu văd ca acest lucru să se întâmple. E ceva la care nu mă gândesc prea mult. Vreau să mă concetrez asupra cursei şi asupra lucrurilor pe care trebuie să le fac aici, îaninte de a lua o decizie unde voi continua şi unde voi avea cele mai mari şanse. Ştiu toate zvonurile, dar nu mă interesează prea mult”, a spus Alonso, citat de marca.com.

Întrebat de ce crede că Verstappen nu va pleca de la Red Bull, Alonso a spus: „Mi-am folosit intuiţia. Nu ştiu, aşa simt”.

După primele trei curse din acest sezon, Fernando Alonso se află pe locul 8, cu 16 puncte, deasupra coechipierului Lance Stroll, care ocupă poziţia 9 şi are 9 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și