Închide meniul

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1: „Lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 10:41

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1: Lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa!”

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1

Fernando Alonso / Profimedia

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1. Pilotul celor de la Aston Martin este sigur că îmbunătățirile care vor fi aduse la monoposturi o să facă diferența pe parcursul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, dublul campion mondial spaniol a reușit să se claseze pe podium în fiecare dintre cele 3 curse desfășurate: Bahrain, Arabia Saudită și Australia.

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1: „Lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa!”

„Cred că la primele 3 curse, ele fiind în afara Europei, a fost foarte dificil de adus upgrade-uri la monoposturi. Dar de acum înainte, lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa, iar asta depinde de cât de bune vor fi upgrade-urile aduse de echipe.

La Aston Martin totul este foarte bine momentan. Nu ne-am fi așteptat să fim pe podium înainte de startul sezonului, însă am reușit să facem asta la fiecare cursă până acum. Orice vine de acum înainte e un bonus.

Ne folosim de fiecare oportunitate și învățăm cât mai multe lucruri ca să evoluăm ca echipă. Să nu uităm că ne luptăm cu Red Bull, Mercedes, Ferrari, echipe care sunt obișnuite cu acest tip de presiune atunci când vine vorba de adus îmbunătățiri la monoposturi. Poate pentru noi sezonul 2023 e doar un proces de învățare. Rămânem cu picioarele pe pământ și vedem ce se întâmplă”, a declarat Fernando Alonso, potrivit autosport.com

Reclamă

Max Verstappen nu este de acord cu formatul curselor sprint: „Nu sunt fanul lor, nu le văd rostul!”

Max Verstappen nu este de acord cu formatul curselor sprint. Dublul campion mondial din Formula 1 crede că există deja prea multe curse pe parcursul unui sezon, iar competiția își va pierde din farmec din cauza acestui aspect.

Pilotul olandez de la Red Bull Racing este lider în clasamentul general și în acest sezon, după ce a obținut 2 victorii în primele 3 Grand Prix-uri din 2023.

„Nu sunt fanul curselor sprint. Când avem parte de acest format, weekend-ul devine și mai intens, iar noi avem deja o mulțime de curse pe sezon. Cred că nu asta e soluția pe care trebuie să o abordăm.

Reclamă 4 / 0/3

Înțeleg că organizatorii vor să transforme fiecare zi din weekend-ul de cursă într-una spectaculoasă, dar cred că ar putea să renunțe la ziua de vineri.

Ne îndreptăm spre sezoane în care vom avea 24-25 de curse, iar dacă vom adăuga și cursele sprint, atunci eu chiar nu le văd rostul. Nu-mi place deloc acest format”, a declarat Max Verstappen, potrivit autosport.com.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și