Închide meniul

Fernando Alonso, despre șansele de a câștiga o cursă cu Aston Martin: „Vom avea nevoie de ajutor din partea celor de la Red Bull!”

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 18:36

Reclamă
Fernando Alonso, despre șansele de a câștiga o cursă cu Aston Martin: Vom avea nevoie de ajutor din partea celor de la Red Bull!”

Fernando Alonso, despre șansele de a câștiga o cursă cu Aston Martin

Fernando Alonso și Sergio Perez / Profimedia

Fernando Alonso a vorbit despre șansele de a câștiga o cursă cu Aston Martin. Dublul campion mondial crede că echipa sa are nevoie de puțin „ajutor” din partea celor de la Red Bull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele două curse ale sezonului, Aston Martin a bifat tot atâtea podiumuri, ambele prin Fernando Alonso.

Fernando Alonso, despre șansele de a câștiga o cursă cu Aston Martin: „Vom avea nevoie de ajutor din partea celor de la Red Bull!”

„Max Verstappen a avut ceva probleme de fiabilitate atât în calificări, cât și în cursă. Cred că vor mai fi circuite unde fiabilitatea va conta, vom avea nevoie de „ajutor” din partea Red Bull și sper să profităm de oportunitățile ivite.

Diferența a fost puțin mai mică în Arabia Saudită, spre desoebire de Bahrain. Acolo dacă ar fi forțat, ar fi fost foarte în față. Aici a fost mai bine însă, am și condus cursa în primele 2 tururi. Sper să nu fie ultima în care se întâmplă asta”, a declarat Fernando Alonso, potrivit autosport.com.

George Russell rămâne optimist după startul modest de sezon: „Mercedes poate fi mai rapidă în următoarele curse!”

George Russell rămâne optimist după startul modest de sezon. Pilotul celor de la Mercedes crede că lucrurile se vor îmbunătăți pentru echipa sa în următoarele curse.

Reclamă

După primele 2 Grand Prix-uri ale sezonului, Mercedes nu a reușit niciodată să se claseze pe podium, deși George Russell și Lewis Hamilton au maximizat potențialul monopostului.

„Cu siguranță am făcut un pas în direcția potrivită. Cred că am maximizat potențialul monopostului. Calificările au fost foarte bune. Am obținut locul 4, adică cel mai bun rezultat posibil în acest moment. M-am simțit foarte bine în mașină și sunt sigur că Mercedes poate fi mai rapidă în următoarele curse.

Cred că la Imola vom arăta adevăratul potențial. Poate chiar mai devreme, dar trebuie să gândim bine opțiunile pe care le avem. Nu avem de gând să grăbim lucrurile, dacă nu suntem 120% siguri că totul este făcut corect. În plus, cu cât aștepți mai mult, cu atât va fi impactul mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să câștigăm curse în acest an, asta ne dorim. Bineînțeles, ne dorim să ne luptăm pentru titluri, dar Red Bull face o treabă excelentă. Diferența dintre ei și restul echipelor e cea mai mare pe care am văzut-o în ultimii 6-7-8 ani, este ceva impresionant”, a declarat George Russell, potrivit autosport.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și