Închide meniul

Ferrari-ul lui Carlos Sainz, cuprins de flăcări în Marele Premiu al Austriei! Imagini terifiante

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2022, 17:35 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 16:51

Ferrari-ul lui Carlos Sainz, cuprins de flăcări în Marele Premiu al Austriei! Imagini terifiante

Monopostul Ferrari, cuprins de flăcări

Carlos Sainz, alături de monopostul Ferrari cuprins de flăcări / Sky Sport TV

Ferrari-ul lui Carlos Sainz a fost cuprins de flăcări în timpul Marelui Premiu al Austriei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monopostul Ferrari condus de Carlos Sainz a luat foc în timpul cursei pentru Marele Premiu al Austriei, din etapa a 11-a din Formula 1.

Carlos Sainz a abandonat Marele Premiu al Austriei după o nouă defecțiune mecanică a monopostului Ferrari.

Ferrari-ul lui Carlos Sainz, cuprins de flăcări în Marele Premiu al Austriei

Carlos Sainz a fost forțat să părăsească Marele Premiu al Austriei după ce Ferrari-ul său a fost cuprins de flăcări. Mașina lui Sainz a încetinit brusc la ieșirea din virajul trei. A fost momentul când a început să iasă fum din spatele monopostului.

Reclamă

Mașina s-a oprit în exteriorul virajului patru și a izbucnit în flăcări câteva momente mai târziu. Focul a făcut praf caroseria monopostului. Sainz, care era încă în mașină, a făcut semne disperate cu mâna către echipajele de pompieri, pentru a fi salvat.

Carlos Sainz a părăsit circuitul dezamăgit. În etapa precedentă, pilotul spaniol câștigase Marele Premiu de la Silverstone.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ferrari-ul lui Carlos Sainz, cuprins de flăcări în Marele Premiu al Austriei
  • Imagini terifiante

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și