Închide meniul

George Russell, reacţie surprinzătoare despre plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari: „E un lucru pozitiv pentru Mercedes”

Alex Masgras Publicat: 4 aprilie 2024, 21:12

Reclamă
George Russell, reacţie surprinzătoare despre plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari: „E un lucru pozitiv pentru Mercedes

George Russell, reacţie surprinzătoare despre plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari: "E un lucru pozitiv pentru Mercedes"

George Russell şi Lewis Hamilton, în timpul unui eveniment, în cadrul Marelui Premiu al Australiei / Profimedia

George Russell a avut o reacţie surprinzătoare despre plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari. Pilotul de 26 de ani a dezvăluit înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care va fi în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, ce reprezintă pentru echipa sa despărţirea de septuplul campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

George Russell, reacţie surprinzătoare despre plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari: „E un lucru pozitiv pentru Mercedes”

Plecarea britanicului Lewis Hamilton, de şapte ori campion mondial de Formula 1, la Ferrari în 2025, este „pozitivă pentru Mercedes, deoarece oferă posibilitatea de a porni de la zero”, a declarat joi pentru AFP compatriotul şi coechipierul său George Russell, cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka, potrivit agerpres.ro.

Întrebat dacă a fost surprins de decizia lui Lewis Hamilton de a pleca de la Mercedes pentru Ferrari în 2025, Russell a răspuns: „Desigur, ca toată lumea. Dar cred ca schimbarea este bună uneori. A reuşit atât de multe lucruri extraordinare, e de atâta vreme aici şi suntem puţin blocaţi acum. Cred că această schimbare este pozitivă pentru el şi pozitivă pentru Mercedes pentru că asta dă posibilitatea de a pleca de la zero. Uneori, când ai obţinut atât de mult succes în trecut, rămâi puţin blocat în această perioadă de victorii, în timp ce perioada actuală este foarte diferită şi va fi diferită şi în 2026. Trebuie să acceptam că ceea ce a funcţionat la un moment dat, poate să nu mai funcţioneze ulterior. Red Bull are astăzi reţeta perfectă, dar o va avea oare şi în 2026? Nimeni nu ştie.”

George Russell: „Îmi va fi dor de Lewis”

Russell a fost întrebat de asemenea dacă anunţul plecării lui Hamilton a schimbat ceva în felul în care decurge colaborarea lor şi dacă momentul ales a fost unul potrivit.

Reclamă

„Dacă s-a schimbat ceva, aş spune că lucrurile merg mai bine, sincer. Suntem într-o situaţie diferită, dar cred că Lewis a fost foarte raţional, constructiv şi obiectiv în felul în care comunica cu membrii echipei, în a oferi feedback despre maşină şi asta este doar pozitiv. Momentul a fost bun pentru că avem nevoie de claritate. Sunt multe incertitudini în sportul nostru în acest moment, o lipsă de transparenţă, aşa că eu cred ca a fost cel mai bun lucru pentru el, pentru Ferrari, pentru Mercedes, pentru Carlos Sainz, pentru că lucrurile sunt clare”, a spus Russell.

Întrebat dacă va interveni în alegerea noului pilot, el a spus: „Toto (Wolff, conducătorul echipei – n. r.) are atât de mulţi candidaţi foarte buni din care sa aleagă… L-am informat despre preferinţa mea, care este să am cel mai bun coechipier posibil, pentru că eu cred în mine şi ştiu că pot fi campion mondial. Max (Verstappen) este referinţa în acest moment, dar cred că îl pot învinge. Vreau de la coechipierul meu să-mi permită să arăt de ce sunt capabil. Îmi va fi dor de Lewis pentru că noi am construit o relaţie frumoasă, dar odată ce îmi pun casca, nu contează cine este lângă mine în garaj, devin stăpânul destinului meu.”

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și