Închide meniul

Lando Norris a condus un McLaren P1 construit din LEGO! Imagini superbe de la Silverstone

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2024, 10:50

Reclamă
Lando Norris a condus un McLaren P1 construit din LEGO! Imagini superbe de la Silverstone

Lando Norris a condus un McLaren P1 construit din LEGO! Imagini superbe de la Silverstone

Lando Norris, alături de monopostul McLaren construit din LEGO / Profimedia

Lando Norris a condus un McLaren P1 construit din LEGO. Înaintea plecării spre Baku, acolo unde are loc Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, pilotul celor de la McLaren a acceptat o provocare inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicul a făcut un tur de circuit pe Silverstone într-un monopost McLaren construit din piese LEGO.

Lando Norris a condus un McLaren P1 construit din LEGO! Imagini superbe de la Silverstone

Pilotul echipei de Formula 1 McLaren, Lando Norris, a parcurs un tur al emblematicului circuit Silverstone într-un McLaren P1 LEGO Technic în mărime naturală.

Replica în mărime naturală a modelului McLaren P1 este realizată din 342.817 elemente LEGO Technic şi cântăreşte aproximativ 1220 kg. Maşina are o direcţie complet funcţională, fiind prima construcţie LEGO de mari dimensiuni capabilă să fie condusă şi să ia viraje dificile pe un circuit de curse. Construcţia are un motor electric format din baterii LEGO Technic Function şi o baterie de maşină electrică, ceea ce îi permite să se deplaseze mai departe decât orice alt model LEGO anterior.

Procesul de construcţie a prins viaţă cu ajutorul a 23 de specialişti în design, inginerie şi construcţie din cadrul grupului LEGO şi McLaren Automotive, cu 8.344 de ore de dezvoltare şi construcţie, ce au necesitat 393 de tipuri diferite de elemente LEGO Technic.

Reclamă
Reclamă

În total au fost folosite:

Creat de 23 de specialişti în design, inginerie şi construcţii din grupul LEGO şi McLaren Automotive

Reclamă

Dimensiunile construcţiei sunt cele ale modelului din viaţa reală: 4.980 mm lungime, 2.101 mm lăţime şi 1.133 mm înălţime

Construcţia are un motor electric format din baterii LEGO Technic Function şi o baterie de maşină electrică, ce îi permite să călătorească mai departe decât orice alt model LEGO anterior.

Motorul LEGO Technic constă în 8 pachete de motoare, fiecare având 96 de motoare LEGO Power Function, ceea ce înseamnă că maşina are un total de 768 de motoare LEGO. Cele 8 pachete de motoare imită V8-ul, parte din McLaren P1 original.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:02

Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi sold-out! Cristi Balaj a anunţat câte bilete mai sunt disponibile în momentul de faţă

13:01

LIVE VIDEOPrimul antrenament al Marelui Premiu al Azerbaidjanului e în AntenaPLAY! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

12:39

Dinamo – Unirea Slobozia LIVE TEXT (21:00). Duel tare pe Arcul de Triumf. Echipele probabile

12:33

„N-are nicio şansă” Victor Piţurcă, verdict teribil despre fotbalistul adus de Gigi Becali pentru o sumă uriaşă: „Nu e bine”

11:53

Erik Ten Hag, replică acidă la adresa lui Cristiano Ronaldo: „E departe de Manchester”. Continuă conflictul cu starul portughez

11:33

Dezvăluirea lui Croitoru despre Sekou Sidibe, după ce jucătorul a ratat transferul la FCSB şi s-a întors cu trenul la Craiova!

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și